gracek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mam prośbę kto by mi mógł pomóc jeśli chodzi o wędkowanie w Italii chodzi o opłatę roczną i okresach ochronnych ryb jestem w północnym regionie Włoch Friuli jest sporo rzeczułek Pstrągowych z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Opłata regionalna 22,30 euro. Dodatkowa opłata za rejest połowów na wodach pstrągowych to 10 euro jeśli woda jest w Twojej prowincji, łowienie w innej prowincji 40 euro. Upewnij się czy na wodzie gdzie będziesz łowił nie ma dodatkowych ograniczeń(licencja FIPSAS, odcinek należacy do jakiegoś klubu...). Sezon pstrągowy zaczyna się w pierwszą niedzielę marca i trwa do końca września.Szczegółowe informacje o okresach i wymiarach poszukaj na stronie oficjalnej prowincji.Wysokość opłat podałem dla prowincji Treviso. Mogą być małe różnice. Edytowane 25 Grudnia 2012 przez jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi