MichałSt Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Witam, wybieram się niedługo do stanów (Nowy Jorki i Chicago) i myślę żeby przy okazji koniecznie odwiedzić tam jakieś sklepy wędkarskie. Panowie, na co warto tam zwrócić uwagę? co opłaca się szczególnie kupić stacjonarnie i warto przywieźć ze sobą do Polski przy okazji pobytu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Popatrzył bym na echosondy, złoto, zegarki, biżuteria bez oryginalnych pudełek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 29 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Bardziej miałem na myśli wątek czy np warto przywieźć sobie plecionki które tam może nawet nie ceną ale jakością mogą pozytywnie się różnić od tego co dociera do nas. Zdecydowanie interesuje mnie ten tok myślenia a nie żadne opcje zarobkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Popatrzył bym na echosondy, złoto, zegarki, biżuteria bez oryginalnych pudełek Zapomniałeś o koksie - na tym dopiero jest przebicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca jak trafisz gdzies tanio to jerki salmo tylko powyciągaj z pudełek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Kiedys przynajmniej panowala opina, ze kolowrotki Shimano na USA byly lepszej jakosci, chociazby przez servis jaki musieli oferowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi