t9375792 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Witam, Poszukuje stron z elektroniką wędkarską, interesuje mnie głównie humminbird. Niestety ceny w naszych rodzimych sklepach często są wyższe niż w tych zagranicznych. Czy może ma ktoś przetestowane sklepy zagraniczne w których od czasu do czasu można coś wyrwać taniej. Interesuje mnie też kwestia gwarancji takiego sprzętu zakupionego w Holandii lub Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja https://www.technik-fuer-angler.de/epages/63452625.sf/de_DE/?ObjectPath=Categories Sprawdzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja https://www.technik-fuer-angler.de/epages/63452625.sf/de_DE/?ObjectPath=Categories Sprawdzony Również polecam ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Również polecam ten sklep Zgadzam się, warto polecenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Spójrz na happyangler. Bywają tam dobre promocje. Jeśli nie będziesz zalogowany, to ceny, które będziesz widział są bez vat-u . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t9375792 Opublikowano 30 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Zamawiał ktoś może coś z sportfishtackle.com? Sklep też ma całkiem dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Zamawiałem coś tam kilka razy. Żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Eholotes.euTu też warto zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Witam, Poszukuje stron z elektroniką wędkarską, interesuje mnie głównie humminbird. Niestety ceny w naszych rodzimych sklepach często są wyższe niż w tych zagranicznych. Czy może ma ktoś przetestowane sklepy zagraniczne w których od czasu do czasu można coś wyrwać taniej. Interesuje mnie też kwestia gwarancji takiego sprzętu zakupionego w Holandii lub Niemczech.Sam założyłem wątek podobny, powinieneś poszukać i tam pisać, ale jest ok.Co do cen- każdy widzi jakie są.Co do gwarancji- Humminbird i MinnKota Polska obsługują bezpłatnie w okresie gwarancji sprzęt z krajowej dystrybucji. Jeśli spoza- naprawa będzie płatna. Niemcy mają własny serwis i tam trzeba kierować sprzęt, śmiem twierdzić, że potrwa to dokładnie tyle samo, bo nasza dystrybucja HB ma serwis w Kownie i przerzut sprzętu też zajmuje nieco czasu. Naprawy serwisowe silników uzależnione są od posiadanych części. Było z tym źle w czasach cov19 i okolicach, teraz większego problemu nie ma. Żeby była jasność- gwarancja producenta to nie jest to samo co gwarancja worldwide, bo takową mają w Garminie i Simradzie. HB i Lowrance u nas obsługują tak, jak pisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t9375792 Opublikowano 18 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Pytałem jak to wygląda w sportfishtackle w przypadku echo Humminbirda i wysyłka na gwarancję jest u nich bezpłatna. Generują labelkę i wysyłasz paczkę. Czasowo to będzie żadna różnica czy to Kowno czy Szwecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigaj38026 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Wybierając łyżworolki damskie chciałem znaleźć model na lekkie spacery i treningi po pracy. Zależało mi na lekkości, niezawodności i stylowym wyglądzie. Znalazłem opcję, która idealnie pasuje do mojej stopy i pozwala mi na pewną jazdę. Teraz wieczorne spacery stały się moim ulubionym rytuałem na odstresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi