Wojtasz Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Witam serdecznie. Czy ktoś z użytkowników posiada Albe. Wyglada bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafal_LBN Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Ja posiadam 460dc jestem zachwycony, świetnie wszystko wykonane i przemyślane, mimo podwojnej konsoli i stosunkowo nie duzej długości jest na prawde sporo miejsca, na silniku 60KM leci ponad 50km/h,polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Ja posiadam 460dc jestem zachwycony, świetnie wszystko wykonane i przemyślane, mimo podwojnej konsoli i stosunkowo nie duzej długości jest na prawde sporo miejsca, na silniku 60KM leci ponad 50km/h,polecamSamemu te 50km/h ? Co tam masz na łodzi, chodzi mi np 2x aku, 40l paliwa itp z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafal_LBN Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca W 2 osoby, paliwa ok 50l, 2 akumulatory lipepo4 100ah, dziobowka, 2x echo 12" jeden zwykły aku 60ah od silnika trochę pudełek z przynetami i w sumie tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 t9375792 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca To Twoja pierwsza łódź aluminiowa? Jeżeli nie to masz jakieś przemyślenia w porównaniu co do innych marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojtasz
Witam serdecznie. Czy ktoś z użytkowników posiada Albe. Wyglada bardzo dobrze
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi