Stanisław Anioł Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Pytanie do posiadaczy spinningu Kraken Black Pearl, jakie ogólne wrażenia... na temat tych wędek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Podobne do tych jak po pierwszej turze wyborów.Proponuję przenieść temat do jednego z tych: https://jerkbait.pl/topic/193282-w%C4%99dki-hype-tackle-h2/ https://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprz%C4%99t-w%C4%99dkarski-z-chin/ https://jerkbait.pl/topic/199669-zestaw-spinningowy-dla-najm%C5%82odszych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 31 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Czytamy ze zrozumieniem.... pytanie do posiadaczy tych wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Czytanie ze zrozumieniem...Przestrzegamy regulaminów, zasad i kultury na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 12 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Nie bardzo rozumiem.... . W którym fragmencie mojej wypowiedzi została złamana " zasada" i zachowałem się niekulturalnie....? Edytowane 12 Czerwca przez Stanisław Anioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Nie bardzo rozumiem.... . W którym fragmencie mojej wypowiedzi została złamana " zasada" i zachowałem się niekulturalnie....?zapomniałeś, że tutaj dużo osób poklepuje się po ramieniu z moderacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca zapomniałeś, że tutaj dużo osób poklepuje się po ramieniu z moderacjąAlbo siebie na wzajem, tzw. Kółko wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) oj.... presja Pleciony na fora internetowe wzrasta - NIEDOBRZE - wolnoscć słowa i wyrazania opinii (nie mylic z hejtem) GINIE szanuje sklep - czasem tam kupuje co prawda żadne Krakeny ani HYPETAKLE - i nie podzielam zachwytu nad ich sposobem reklamy ale stary jestem i sie nei znamnatomiast wolnośc wypowiedzi na temat produktów powinna być zachowana Edytowane 16 Czerwca przez selk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Pytanie do posiadaczy spinningu Kraken Black Pearl, jakie ogólne wrażenia... na temat tych wędek?Kupiłem ta do 10g, 2.74. Komfort łowienia porównywalny z sg2 Ultra Light Game od SG, który ma 3krotnie wyższa wartość rynkową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 8 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dziękuję za info na temat wędki. Czy ciężar wyrzutu dolny i górny jest zgodny z opisem i czy patyk jest szybki czy wolny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dziękuję za info na temat wędki. Czy ciężar wyrzutu dolny i górny jest zgodny z opisem i czy patyk jest szybki czy wolny?Nie wiem, najlżej rzucałem komfortowo Bzykiem, który ma bodaj 3 gramy, najciężej gloog nike 10 , bodajże 9g. W obu przypadkach pełen komfort i czucie. Pod ryba pracuje głęboko, ale nie leje się jak szklak. W moim odczuciu bardziej moderate, jak fast. Na Wiśle udało mi się upolować klenia 51cm, którego wyciągnąłem z zielskiem, nie zrobił na kiju wrazenia i był jeszcze zapas mocy. Nie mam pojęcia, jak długo pociągną przelotki pod płytki, ale w tych pieniądzach... fajny patyk. Charakterem, jak wspomniałem, bardzo podobny do ultra light game od sg 2-10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinn Maniac Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Dzięki za opinie przyda się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi