Krzysiek_W Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jeśli był taki temat, to może ktoś wrzuci linka do wątku. Jest tych linek trochę, różnych firm. Nie chodzi tu o splot mono z plecionką, jak np. YGK G-soul SS, tylko o linkę w otulinie. Warto się w to pchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 nanofil. nie plecionka a nie rozciągalny, nie żyłka a gładki. do UL jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 dziadostwo jakich malo totalnie nie nadajacy sie do UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ja mam odmienne zdanie. drogi nie jest. niech kolega sam oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wiele lat temu, chyba Jaxon, miał w ofercie coś takiego w seledynowym kolorze. Niby miało być dobre do podlodówki i ogólnie na mróz. Nic gorszego nie miałem, otulina pękała, kleszczyło się na szpuli, porażka. Jak wygląda coś takiego teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 poszukaj o linkach tematow hybrydowych, wydaje mi sie, choc na 100% pewien nie jestem, ze kiedys pisalismy sporo o linkach hybrydowych, a takze o innych mutantach typu yo-zuri, hemingway i jedna ze starszych linek rapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi