Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mialem przyjemnosc pobawic sie tym kolowrotkiem...Super pracuje...bardzo lekki...mysle, ze bedziesz z niego zadowolonyP.S.Kwestia jak firma mitchell w Polsce zalatwia reklamacje?Mial ktos z tym problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 tak jak pisałem kręciłem używanym Pflugerem (z tego co wiem niczym w środku się nie różnią i to ta sama stajnia) dwa lata temu kręciłem nowym i miałem go juz kupić, ale jakoś nie miałem zaufania do marki i odpóściłem ten nowy bardzo OK, ten używany na lekko - już nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak, pisałeś to już wcześniej. Ja swojego Pfluegera kupiłem używanego, używałem, sprzedałem i wędkarz dalej używa i kołowrotek żyje - jakim cudem:) A też słyszałem nie do końca dobre opinie o Rarenium... @thor - o jakie reklamacje chodzi? czy mówisz o serwisie? Pure Fishing u nas daje radę. Gdy coś się samo skopci to staną na wysokości zadania. Zajechanego młynka bez powodu za darmo raczej nie wymienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) absolutnie nie chcę zdyskredytować tej konstrukcji, po prostu piszę co zaobserwowałemtroszkę się może rozczarowałem, może dlatego, że po cichu liczyłem na naprawdę klasową konstrukcję w atrakcyjnej cenieale takie lata już bezpowrotnie minęły i Wielcy Bosowie juz nam życia nie ulatwią pozytywne opinie są tak samo ważne, jak te troszeczkę mniej Rarenium używam i na razie nie mam znaczących uwag, aczkolwiek trzeba sobie zdawać sprawę, że cud świata to nie jest ps. dużo tez zależy do czego się te kołowrotki porównuje i czym innym łowi na co dzień, sam się przekonałem ile razy przytaczałem super trwałość swojego starego Stradica FG, a teraz nawet do ręki go nie biorę, tak to się człowiek skrzywił i rozpasał Edytowane 4 Stycznia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi