Skocz do zawartości

Mitchell Mag Pro Lite 1000

Kadet

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak pisałem kręciłem używanym Pflugerem (z tego co wiem niczym w środku się nie różnią i to ta sama stajnia)

dwa lata temu kręciłem nowym i miałem go juz kupić, ale jakoś nie miałem zaufania do marki i odpóściłem

ten nowy bardzo OK, ten używany na lekko - już nie koniecznie

Tak, pisałeś to już wcześniej.

Ja swojego Pfluegera kupiłem używanego, używałem, sprzedałem i wędkarz dalej używa i kołowrotek żyje - jakim cudem:)

A też słyszałem nie do końca dobre opinie o Rarenium...

@thor - o jakie reklamacje chodzi? czy mówisz o serwisie?

Pure Fishing u nas daje radę. Gdy coś się samo skopci to staną na wysokości zadania. Zajechanego młynka bez powodu za darmo raczej nie wymienią:)

absolutnie nie chcę zdyskredytować tej konstrukcji, po prostu piszę co zaobserwowałem

troszkę się może rozczarowałem, może dlatego, że po cichu liczyłem na naprawdę klasową konstrukcję w atrakcyjnej cenie

ale takie lata już bezpowrotnie minęły i Wielcy Bosowie juz nam życia nie ulatwią

pozytywne opinie są tak samo ważne, jak te troszeczkę mniej

Rarenium używam i na razie nie mam znaczących uwag, aczkolwiek trzeba sobie zdawać sprawę, że cud świata to nie jest

ps. dużo tez zależy do czego się te kołowrotki porównuje i czym innym łowi na co dzień, sam się przekonałem ile razy przytaczałem super trwałość swojego starego Stradica FG, a teraz nawet do ręki go nie biorę, tak to się człowiek skrzywił i rozpasał ;)

Edytowane przez bazyloss