Grzesiek Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Panowie, czy ma ktoś z Was jakiś sprawdzony i skuteczny sposób na rdzę gruszy ? Mszyce na liściach zlikwidowałem Mospilanem, ale teraz wyszła rdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Jak są jałowce w pobliżu to możesz pryskać a tak sobie z tym nie poradzisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Podobnie bardzo modne ostatnio cisy. Ja miałem na gruszy ozdobnej- sąsiad ma szpaler cisów. Pomogły opryski na grzybicę Scorpionem sc- ale co jakiś czas wraca. Już nie w takiej mocnej formie ale pojawiają się rdzawe plamki. Szalenie ważne żeby opryski robić po zachodzie słońca żeby nie zaszkodzić pszczołom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Czerwca przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Miedzian pomoże, ale kup dużo, bo to ciągła walka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi