Hant3riX Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Bywał ktoś na tym zalewie, idzie coś dorwać na spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Idzie. Ludzie ucho wkur..iają debilnymi pytaniami, ale jak to ci nie przeszkadza, to.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hant3riX Opublikowano 6 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Idzie. Ludzie ucho wkur..iają debilnymi pytaniami, ale jak to ci nie przeszkadza, to..Dzięki za info. O 4 rano mam nadzieję, że nie będzie ich za dużo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Dzięki za info. O 4 rano mam nadzieję, że nie będzie ich za dużo ;-)Zdarzają się, wyprawadzajacy psy bez smyczy, potrafi ci taki podlecieć i drzeć mordę przez parę minut.. a może tylko ja mam takiego pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi