Skocz do zawartości

Jak zrobić wklejkę ze złamanej wędki

Rekomendowane odpowiedzi

heh no co poradzic... płakał nie będe ale wczoraj byłem wku.... na maxa ,  do tego reprezentackja zagrała pękny mecz, :D skończyło sie na czerwonym jaśku w sporej ilości....

przydała by mi się tak szczytówka 

Szczytówka węglowa Carbon pełna 600x1,6
Materiał: włókno węglowe ; Średnica: 1,6mm ; Długość: 600mm

w FM żeby zamówić musiałbym złożyć zamówienie na 50 zeta minimum... może ma ktoś pod ręka??

Tomasz,

1,6 mm to dolna średnica szczytówki?

Gdybyś chciał jeszcze trochę przyciąć patyk to mogę Ci oddać dobrej jakości szczytówkę grafitową do wklejki: dł. 432 mm, średnica górna 0,9 mm, średnica dolna 2,35 mm, średnica osadzenia 2,0 mm, długość osadzenia 30,0 mm.

Z pozdrowieniami,

drzejko

No była by idealna, tylko martwi mnie ten cieniutki szczyt... jak aktualna propozycja to spróbuję może, tylko gdzie taka przelot szczytowa znajde :)

Z ciekawości sprawdziłem ile ma moja seryjna wklejanka- Mikado Black Draft 260/15 i właśnie szczyt ma minimalnie mniej niż 1mm, może być coś koło właśnie 0.9mm

Może ta informacja okaże się w miare pomocna w wyborze szczytówki (?)

No była by idealna, tylko martwi mnie ten cieniutki szczyt... jak aktualna propozycja to spróbuję może, tylko gdzie taka przelot szczytowa znajde :)

A, nie lepiej pogadać z Panem Irkiem Matuszewskim w spr. dokupienia szczytówki Talona?

Edytowane przez popper

A, nie lepiej pogadać z Panem Irkiem Matuszewskim w spr. dokupienia szczytówki Talona?

Waldek jak kiedyś też szukałem bez skutecznie blanku z NZ leżał u Matuszewskiego 2 miesiące i nie dali rady...pozostało tylko klejenie u P. Leśniaka za śmieszne grosze. Po klejeniu kijek tydzień później wytarmosił bez jęknięcia kijankę 1.20 cm a blank był do 17 lb.

Panowie czytajcie dokładnie ;) kij był zrobiony z samej części szczytowej odpowiednio wydluzonej... był to krociak z odzysku... chyba ze uważacie ze warto kupić blank talona za 900 i wykorzystać tylko jego sekcje szczytowy.... wtedy pisze ja no coment :lol: