Tomek TJ Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Józek znaczy się że Tomek dołączył do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Klub się powiększa, tylko wyjątków nie przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 heh no co poradzic... płakał nie będe ale wczoraj byłem wku.... na maxa , do tego reprezentackja zagrała pękny mecz, skończyło sie na czerwonym jaśku w sporej ilości....przydała by mi się tak szczytówka Szczytówka węglowa Carbon pełna 600x1,6 Materiał: włókno węglowe ; Średnica: 1,6mm ; Długość: 600mm w FM żeby zamówić musiałbym złożyć zamówienie na 50 zeta minimum... może ma ktoś pod ręka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja mam dostawe, chyba też te szczytówki będą koło środy. Nie wiem czy dokładnie takie, ale na pewno podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jak coś wybadasz taj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jak coś wybadasz taj znać Przymierzam się do zamówienia w FM.Śpieszysz się mocno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a kiedy coś będziesz zamawiał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Już dawno z kumplem mieliśmy coś zamawiać ale tak schodzi dzień codzień .Chyba na Ciebie czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no to kurka wodna jak bedziesz wiedzial co chcesz to zamawiaj i dla mnie szczytowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Oki.Będę pamiętał o Tobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a powiedz mi kiedy będziesz zamawaiał tak mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przed świętami raczej nie, tak po świętach pewnie.A co masz duże ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nie spoko poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Będzie to bardzo "klasowa" wklejanka:) Prestiż kijka zostanie utrzymany. Szkoda na prawdę bo mógł być fajny bacik na kropka. Ważne że da się jeszcze coś zniego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To od lat niezmienny Talon nie produkuje juz blanków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Tomasz, 1,6 mm to dolna średnica szczytówki?Gdybyś chciał jeszcze trochę przyciąć patyk to mogę Ci oddać dobrej jakości szczytówkę grafitową do wklejki: dł. 432 mm, średnica górna 0,9 mm, średnica dolna 2,35 mm, średnica osadzenia 2,0 mm, długość osadzenia 30,0 mm.Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) No była by idealna, tylko martwi mnie ten cieniutki szczyt... jak aktualna propozycja to spróbuję może, tylko gdzie taka przelot szczytowa znajde Edytowane 24 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jak za mała średnica, zawsze możesz przyciąć. Co to ma być za przelotka? Najlepiej zadzwoń 602 459 544.Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Najlepiej pac bay minima, bo inne są właśnie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No była by idealna, tylko martwi mnie ten cieniutki szczyt... jak aktualna propozycja to spróbuję może, tylko gdzie taka przelot szczytowa znajde Z ciekawości sprawdziłem ile ma moja seryjna wklejanka- Mikado Black Draft 260/15 i właśnie szczyt ma minimalnie mniej niż 1mm, może być coś koło właśnie 0.9mm Może ta informacja okaże się w miare pomocna w wyborze szczytówki (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 PB minimy raczej nie ma z taką rurką, możesz dostać no name która będzie kolorystycznie pasować do minimy lub hardloy'a typu M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) No była by idealna, tylko martwi mnie ten cieniutki szczyt... jak aktualna propozycja to spróbuję może, tylko gdzie taka przelot szczytowa znajde A, nie lepiej pogadać z Panem Irkiem Matuszewskim w spr. dokupienia szczytówki Talona? Edytowane 24 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ..to chyba najprostsze rozwiązanie.Wklejka z 3m Talona ...no coment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A, nie lepiej pogadać z Panem Irkiem Matuszewskim w spr. dokupienia szczytówki Talona?Waldek jak kiedyś też szukałem bez skutecznie blanku z NZ leżał u Matuszewskiego 2 miesiące i nie dali rady...pozostało tylko klejenie u P. Leśniaka za śmieszne grosze. Po klejeniu kijek tydzień później wytarmosił bez jęknięcia kijankę 1.20 cm a blank był do 17 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Panowie czytajcie dokładnie kij był zrobiony z samej części szczytowej odpowiednio wydluzonej... był to krociak z odzysku... chyba ze uważacie ze warto kupić blank talona za 900 i wykorzystać tylko jego sekcje szczytowy.... wtedy pisze ja no coment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi