popper Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przemek. Ty przynajmniej spróbowałeś poszukać oryginału a Tomek od razu z wklejką wyjeżdża. Dla mnie nieporozumienie w myśleniu.Jeszcze, żeby lubił wklejki ale przecież nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie lubię i nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja stanąłem przed decyzją albo kleić albo wywalić 1500 zł do kosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Panowie wyjasnilem sprawe cztery posty wyżej Edytowane 24 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Błąd w tytule. Powinno być: Właśnie złamałem pół blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dokładnie, i nie podawać symbolu 100mf2:D...nieścisłe to trochę opisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Bo wam się całości nie chciało czytać tylko tak po trochę a później głupoty doradzacie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Gdzie znajdę szczytówki z pełnego, wysokomodułowego włókna węglowego o długości 65-70cm. muszę naprawić szczytówkę odległościówki i wykonać match'a do wypuszczanki? Gdzie tego szukać? Poszukuję dystrybutora , ewentualnie jakiejś hurtowni z której sprowadzę do sklepu w moim mieście.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 60 cm sa w fishingmarkt, jaxony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Odgrzewając temat bo nie chcę otwierać nowego, proszę o radę.Mam na stanie fajną starą wklejankę, Spinning jeszcze z lat 90 Byron Senso Spin z serii Equipe, kijek który darzę szczególnym sentymentem. Łowienie okoni na ten kijek to coś extra, nawet w weekend kilka wydłubałem.Wymyśliłem sobie, co by dać jej nowe życie, rękojeści nie ruszam bo taki wiekowy korek bardzo mi się podoba, chcę wymienić przelotki i zastanawiam się nad zastosowaniem delikatniejszej wklejki. I tu pytanie o przelotki, na szybko PBminima, tylko zastanawiam się jak uzbroić samą część wklejaną, jakieś propozycje? Co do wymiany wklejki na delikatniejszą, to zastanawiąlem się również czy nie wystarczy doszlifowanie obecnej, bez bawienia się w wymianę? Wszelkie propozycje mile widziane. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Hubertus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 napisz do Kolegi skalek-77 wiem że on pisał na temat wklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam to możesz sobie przejrzeć, mi pomogło.http://jerkbait.pl/topic/20082-jak-zrobi%C4%87-wklejk%C4%99-ze-z%C5%82amanej-w%C4%99dki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 co do zbrojenia w PB minima to będziesz miał problem z mocowaniem eLek do cieniutkiej wklejki bo mają mega szerokie stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) co do zbrojenia w PB minima to będziesz miał problem z mocowaniem eLek do cieniutkiej wklejki bo mają mega szerokie stopki. No tak nie do końca, są wersje z bardzo cienką stopką, bez literki W na końcu a jak sie ma już mega szerokie stopki to zawsze można je dopasować. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 podpowie ktoś set przelotek pod wklejkę 2,6 m, kręciołek Daiwa Emblem 1500, planuje dać drugie życie staremu kijkowizastanawiam sie nad PBminima, na alconite mi troche kasy szkodajakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mam pytanie. Gdzie kupić dobrą szczytówkę do wklejenia. Chodzi mi oczywiście o końcową część Może macie sprawdzone marki, modele, sklepy. Może jakiś link. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam, mam szczytówkę nową od Mikado Lexus do13g mi jest zbędna więc jak coś wal na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 poszukaj pelnych wegolwych jaxony i reszta firm to prawie to samo sprawdz tylko osiowosc maja rozne dl wiec dotniesz jak Ci bedzie pasowalo.Najlepiej sprawdic w sklepie jak chcesz cos dobrego to made in italy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Fajne wklejki mozna zrobic z feederowych/pickerowych szczytowek Preston weglowa Drennan szklane Minus taki... ze te powyzsze sa w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jak kolega chce szklaną to mam jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Szukaj w sklepach Kongera. O wiele lepsze od Jaxona. A najlepsze są Garbolino ale ciężko dostać no i drogie okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Broń Boże żaden cyjanoakryl.Koniecznie epoxyd dwuskładnikowy i to długo schnący. Ja używam epidian 5. Życzę powodzenia w działaniach. A jaki klej będzie dobry jeśli będzie się chciało w przyszłości jeszcze raz wymienić tą wklejkę? Pytam, ponieważ wkleiłem próbną szczytówkę i połączyłem epoxydem firmy den braven, ale niestety nie mogę już rozłączyć szczytówki podgrzewając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A jaki klej będzie dobry jeśli będzie się chciało w przyszłości jeszcze raz wymienić tą wklejkę? Pytam, ponieważ wkleiłem próbną szczytówkę i połączyłem epoxydem firmy den braven, ale niestety nie mogę już rozłączyć szczytówki podgrzewając. Mozesz sprobowac takimhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Klej-termiczny-do-przelotek-szczytowych/13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mozesz sprobowac takimhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Klej-termiczny-do-przelotek-szczytowych/13Eeee...bez jaj takim to nie da rady...chyba,że tylko na próbę. A jaki klej będzie dobry jeśli będzie się chciało w przyszłości jeszcze raz wymienić tą wklejkę? Pytam, ponieważ wkleiłem próbną szczytówkę i połączyłem epoxydem firmy den braven, ale niestety nie mogę już rozłączyć szczytówki podgrzewając. Jeśli na próbę chcesz zrobić i zobaczyć co wyjdzie to tak,ale jak chcesz wkleić szczytówkę na stałe to tylko epoxy.Jeśli chcesz teraz rozłączyć wklejkę musisz mocniej podgrzać,tylko nie do tego stopnia,że żywica w blanku się ''zagotuje''.Rozłczyłem na gorąco kilkanaście szczytówek,spigotów i jakiś tam przedłużek blanku klejonych epoxy i dało radę,bez zniszczenia elementów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi