NasirKhan Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Cześć. Wyłowiłem w Szwecji jerka, który wygląda jakby przeżył więcej niż niejeden wędkarz po majówce ????Przynęta fajna, tylko potrzebuje nowe szaty – dlatego szukam kogoś (może jest ktoś z Olsztyna lub okolic), kto odpłatnie ogarnie mu nowy lakier, nowe życie i może nawet trochę blasku w oczach ????Jak znacie kogoś, kto potrafi zrobić z przynęty małe dzieło sztuki – dajcie znać. Jerk odwdzięczy się w wodzie ????Z góry dzięki – i połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Tu chyba tylko renowator zabytków może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Odpada, BOB jest na emeryturze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W takim stanie, w jakim jest drewno, proponowałbym dokupić (dorobić) ładną gablotkę i powiesić go na ścianie. Będzie oryginalną pamiątką po wypadzie do Skandynawii. Uratować może i można, ale pracy pewnie więcej niż wystruganie trzech nowych. I nie wiadomo, czy finalnie odzyska starą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NasirKhan Opublikowano 10 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Pracuje ładnie sprawdzałem. Drewno wysuszyłem po zerwaniu lakieru, jest twarde nie widać oznak próchnicy, sinicy czy innego grzybka. Zdjęcie jest gorsze niż rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jak chcesz dzieło sztuki to https://www.facebook.com/JimmieFishBirdCarvingArt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi