demo69 Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Jeśli ktoś z Was ma jakiś kontakt z tym użytkownikiem, proszę o info na priv, ewentualnie o przekazanie prośby o kontakt ze mną... https://jerkbait.pl/user/64253-darrek7474/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) No dobra... To napiszę o co chodzi, liczyłem, że ktoś, ktoś ma z nim kontakt, ma trochę "znajomych" w swoim profilu . Sentencja zdarzeń wygląda tak... 27 marca (!!!), na giełdzie kupiłem szpulę Yumeya do Vanquish 12, 1 kwietnia dostałem namiary do przelewu, 4 kwietnia zrobiłem przelew na 307pln (290+17) i... Domyślacie się co dalej, nic. Pisałem kilka razy, również dzwoniłem, podał mi numer telefonu 27 marca, proponując przelew Blikiem . Logował się tu ostatni raz 12 kwietnia, ale... mógł widzieć treść moich wiadomości, bez logowania, w powiadomieniach mailem. Odezwał się do użytkownik, który ma podobną sytuację z nim, wcześniej kupował od niego i problemów nie było. Nadal nikt go nie poinformuje? Jak nie, to chyba najwyższy czas uruchomić procedury, kilka miesięcy miał czas refleksję i reakcję. Edytowane 24 Czerwca przez DeepRunner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Może Łukasz, @Gruby17 ma na niego jakiś realny namiar .. jak kij u niego robił?ja bym podpytał kolegów z którymi korespondował w rożnych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Ja też mam z nim zaległy problem i ten temat mi o tym przypomniał.. Kupiłem woblery, zapłaciłem, niestety nie dałem rady odebrać, towar wrócił do niego.. miał wysłać jeszce raz, ale nie wysyłał… kilka razy się przypominałem, niby zagubił woblery, a kasy na konto nie zwrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Ale wobki wysłała..i były w pacz komacie czy u kuriera? A są tacy..którzy mieli ok transakcje z nim? która skończyła się szczęśliwie, kasa doszła, towar doszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Dzięki, widzę, że jest nas więcej... Mam jeszcze jeden namiar do kogoś, kto go podobno go zna, też użytkownik JB. Poczekamy chwilkę, może jeszcze ktoś przekręcony się odezwie i po zdejmiemy jakieś kroki jak się nie ogarnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Przedstawie swoją sytuacje.kupowałem od Darka kilka razy kołowrotki i inne rzeczy i do niedawna było ok. Zawsze towar był wysłany. Ostatnio nieco się to zmieniło.Zapłaciłem za rzeczy około dwa miesiące temu i do dziś nic nie dotarło.Telefonu nie odbiera, nie odpisuje. Raz odpisał około dwa tygodnie temu, że ma troche problemów i że lada chwila wyśle fanty lub zwróci kase.Ale ani kasy, ani fantów i cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Powiem szczerze że przykro się to czyta Kupiłem sporo rzeczy od Darka za naprawdę konkretną kasę,sprzedałem mu też parę sprzętów.Transakcje w obie strony na top poziomie.Zero problemów. Nie będę też Go bronił ale różnie w życiu bywa.Moze faktycznie mieć jakieś problemy z plynniscią finansowa.Moze się coś po prostu stało, może zdrowotnie niedomaga i po prostu nie ma jqk się wywiązać z transakcji. Trudno ocenić Edytowane 24 Czerwca przez Rampampam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Powiem szczerze że przykro się to czyta Kupiłem sporo rzeczy od Darka za naprawdę konkretną kasę,sprzedałem mu też parę sprzętów.Transakcje w obie strony na top poziomie.Zero problemów. Nie będę też Go bronił ale różnie w życiu bywa.Moze faktycznie mieć jakieś problemy z plynniscią finansowa.Moze się coś po prostu stało, może zdrowotnie niedomaga i po prostu nie ma jqk się wywiązać z transakcji. Trudno ocenić Uważam podobnie, dlatego spokojnie poprosiłem o to, żeby ktoś skontaktował się z nim. Wczoraj dowiedziałem się, że nie jestem sam w takiej sytuacji. Każdemu zdarzają się różne nieprzewidziane sytuacje losowe, zdrowotne, rodzinne, finansowe i ja to doskonałe rozumiem. Problem polega na tym, że wystarczy zadzwonić, napisać i spokojnie, rzeczowo wyjaśnić... Nie wyślę, nie wysłałem, bo to to czy tamto... Wyślę albo nie wyślę za tydzień, miesiąc, rok. To jest jakaś informacja i jaka by nie była jest lepsza od braku tejże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Uważam podobnie, dlatego spokojnie poprosiłem o to, żeby ktoś skontaktował się z nim. Wczoraj dowiedziałem się, że nie jestem sam w takiej sytuacji. Każdemu zdarzają się różne nieprzewidziane sytuacje losowe, zdrowotne, rodzinne, finansowe i ja to doskonałe rozumiem. Problem polega na tym, że wystarczy zadzwonić, napisać i spokojnie, rzeczowo wyjaśnić... Nie wyślę, nie wysłałem, bo to to czy tamto... Wyślę albo nie wyślę za tydzień, miesiąc, rok. To jest jakaś informacja i jaka by nie była jest lepsza od braku tejże...Przecież, ta sytuacja śmiedzi Scamem na kilometr. Jeżeli typ nie umarł, nic go nie usprawiedliwia od oszustwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Przecież, ta sytuacja śmiedzi Scamem na kilometr. Jeżeli typ nie umarł, nic go nie usprawiedliwia od oszustwa.Myślę że Darek nie połaszczyłby się na 300zł.Każdemu może coś przytrafić się w życiu... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Pewnie ujeb...ło mu palce że nie może odpisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca A może nico mniej hejtu Panowie?Miło zapewne nie jest, ale życie bywa skomplikowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) A może nico mniej hejtu Panowie?Miło zapewne nie jest, ale życie bywa skomplikowaneSkomplikowane rzeczy też trzeba wyjaśniać. Uważam, że zwłaszcza takie- wszyscy jesteśmy ludźmi, a najgorsze co można zrobić w kłopotliwej sytuacji to schować głowę w piasek.Piszę to z empatią, nie znając sytuacji wywołanego do tablicy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 26 Czerwca przez pawelHERP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Empatia, duże by nie napisać wielkie słowo, które zaskakująco często nie znajduje zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Empatia, duże by nie napisać wielkie słowo, które zaskakująco często nie znajduje zrozumienia. Empatią w biedrze za zakupy nie zzapłacisz. Ale, nie ja pieniądze utopiłem, dla oszustów empatii nie mam, więc tyle ode mnie. Brońcie go dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Ja nie rozumiem jednej rzeczy. Ktoś stracił pieniądze bo wpłacił "koledze" z forum a sprzętu brak i pieniędzy brak. Sprzedający milczy ale kolejnych oszukuje. Osoby które go bronią - jak dla mnie - robią z siebie pośmiewisko bo zabierają głos i go wybielają a sam sprzedający który oszukał kolegów siedzi cicho i nadal prowadzi swój podły proceder. Trochę to dziwne jak dla mnie. W temacie powinny wypowiadać się strony czyli :- osoby oszukane- osoba która oszukała jeśli ma coś na swoje usprawiedliwienie Nikt inny raczej nie powinien zabierać głosu bo nic nie wnosi do sprawy tylko przedstawia swój subiektywny punkt widzenia a nie jest obiektywne w tej kwestii. Edytowane 27 Czerwca przez bartekmaj 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Pośmiewisko robią z siebie ci, którzy oceniają bez żadnej wiedzy czy tam podstaw bo ktoś tam coś tam napisał, a tamten nie odpisał. Sytuacje jak z polityki ???? Ja Darka7474 nie bronię, nie jestem jego adwokatem. Za to doskonałe wiem co to empatia i jakie nieciekawie przypadki się zdarzają.Jesli się okaże, że to zwykły wał bez żadnego przypadku to jako pierwszy posypie głowę popiołem.I w gratisie rozdam kilka wobkow na bolenie. Edytowane 27 Czerwca przez S.N. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca I dalej nie rozumiesz. Jesteś stroną tego sporu że oceniasz poszkodowanych lub bronisz sprawcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Nie do końca mam wrażenie Koledzy mnie zrozumieli. Chodziło mi wyłącznie o to, żeby Darek nie siedział cicho i udawał że sprawy nie ma tylko żeby stawił czoła piwu, które naważył. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Nie do końca mam wrażenie Koledzy mnie zrozumieli. Chodziło mi wyłącznie o to, żeby Darek nie siedział cicho i udawał że sprawy nie ma tylko żeby stawił czoła piwu, które naważył. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak będziesz miał kiedyś jakiś problem,psycha ci siądzie to zrozumiesz,czy Ci szczerze nie życzę... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca I dalej nie rozumiesz. Jesteś stroną tego sporu że oceniasz poszkodowanych lub bronisz sprawcy ?Ja rozumiem doskonale, dlatego czekam na wieści od oskarżonego i oskarżająych, a jako, że stroną nie jestem to nie oceniam nikogo. Trudno jednak przejść obojętnie obok i kopanego i kopiących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Wzorem podobnych spraw z przeszłości, nic nowego i mądrego już chyba nikt nie napisze...Obaj panowie zainteresowani lub osoby trzecie które mają coś mądrego do dodania, proszone są o zgłoszenie się do moderatorów, którzy stosowne wpisy zamieszczą w wątku. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi