martek Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca WitamPanowie wybieram sie latem na te jezioroMoże ktoś zna tą wode.Jak tam z rybką?? Jakby ktoś znalazł chwilke/napisal pare słów z góry dziekuje PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca WitamPanowie wybieram sie latem na te jezioroMoże ktoś zna tą wode.Jak tam z rybką?? Jakby ktoś znalazł chwilke/napisal pare słów z góry dziekuje PzdrMRynnowe, przepływowe, nie pamiętam.nazwy rzeki, ale.woda czyściutka, piaseczek że żwirem, bardzo ładny garbaty i szczupak. Jeszcze się nie zdarzyło, żebym wrócił o kiju, salmo rattlin hornet 4,5 GT zawsze robił robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Znam dobrze, podstawowe pytanie: masz łódkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Znam dobrze, podstawowe pytanie: masz łódkę?Hej odezwalem sie na priv PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Dziekuje za odpowiedziI poświecony czas PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Rynnowe, przepływowe, nie pamiętam.nazwy rzeki, ale.woda czyściutka, piaseczek że żwirem, bardzo ładny garbaty i szczupak. Jeszcze się nie zdarzyło, żebym wrócił o kiju, salmo rattlin hornet 4,5 GT zawsze robił robotę. Rzeka-Rospuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Pod koniec lat 90tych na spływie złapało nas tam załamanie pogody.z 20stopni zrobiło się 8 z deszczem i dużym wiatrem.Droga przez mękę bo baza po drugiej stronie już spowrotem na Rospudzie. Oj ciężko było! żadnej czapki,wiatrówki wszystko na krótko koszuleczki szorty. Cale szczęście że namioty w bazie już były rozstawione, ubrałem na siebie wszystko co miałem długiego i owinąlem się w śpiwór żeby się rozgrzać. A to był właśnie ten czas,długi weekend z Bożym Ciałem. Sorry za offa,ale musiałem ???? Połamania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi