korol Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Hej, może ma ktoś sprawdzony pomysł jak z tym walczyć?Biała pleśń, grzyb, coś w ten deseń.Już od dłuższego czasu męczy jedno z moich drzewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Słabo widać, ale to wygląda na ochojniki (mszyce). Jakiś preparat stosowany na inne mszyce powinien załatwić sprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Afanisep Edytowane 15 Czerwca przez Lokityrem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Albo robal albo fytoftyroza...obstawiam robala.Ja u siebie robię mieszankę aceramiotydu i propamokarbu Przy czym Tym drugim też podlewam. Problem na iglakach się skończył.Acetamiprydu zresztą używam też na wszelkie robale, pająki i ćmy na różach, drzewach owocowych itp Można też uzyc na grzyba mieszanki Azoksystrobiny i difenokonazolu Poszukaj w necie bo środki z tą samą substsncja i identycznym składzie mają czasem cenę 5x wyższa jsk odpowiednik mniej zwanego producenta. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca AfanisepTu raczej proszek nie pomoże.Oprysk, regularnie, często i bardzo dokładnie.Łącznie z terenem pod drzewami w promieniu 2-3 metrów Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Tu raczej proszek nie pomoże.Oprysk, regularnie, często i bardzo dokładnie.Łącznie z terenem pod drzewami w promieniu 2-3 metrów Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaRobi się roztwór do oprysku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi