Bolen30 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 I już wszystko jasne ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Panowie kupię jakiś sensowny aero do 150/160 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 https://www.aerograf-fengda.pl/pl/p/Aerograf-natryskowy-pistolet-Fengda-BD-130-z-dysza-0%2C2-mm/2882 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Fengda to tw same pekińczyki co na allegro, tylko dwa razy droższe, a nie różnią się niczym. Ten z linku powyżej kupowałem kiedyś za 60 pln, teraz jest po 80 już z wężykiem w zestawie. Za stówkę na allegro możesz też kupić TG-180, który ma bardzo dobre opinie. Ja osobiście lubię i maluję TG-207 i 209. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Tak, faktycznie chińczyki, ale mam dwie Fengdy już z kilka lat i śmigaj a a z miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Wybrałem 180k na pierwsze kroki może się sprawdzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi