berioza7 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam, mam prośbe!!!!!!!Mogłby ktos podesłać jakiś link z areografem w przytępnej cenie który warto zakupić.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam, tak jak w temacie...Szukam taniego i dobrego aerografu jak również dobrych farb do niego...Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.Ps. Podawajacie linki do allegro/sklepów na priv lub tutaj.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 tg-180 na poczatek bedzie dobry koszt okolo 9 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 A farby dostaniesz w mieszalni w Sulechowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 tg-180 to syf zapycha się często chlapie farba nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jeżeli się źle farbę przygotuje, albo ma pogiętego to i jakiś za 1000 pln będzie syf.Super nie jest, ale działa ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 cos jest faktycznie na rzeczy bo z moim tez mam co chwile sporo problemow niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A ja nadal szukam i czekam na jakieś konkretne propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dobry za w miare nieduze pieniadze jest h&s ultra oczywiscie zalezy co znaczy nieduze bo kosztuje okolo 3sto ale jakosc i komfort malowania w porownaniu z tg-180 to jak przesiasc sie z duzego fiata conajmniej do pasata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam, tak jak w temacie...Szukam taniego i dobrego aerografu jak również dobrych farb do niego...Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.Ps. Podawajacie linki do allegro/sklepów na priv lub tutaj.Pozdrawiam.Witam.Co wg. Ciebie znaczy tani aerograf.Najlepiej napisz ile możesz wydać na taki sprzęt, to posypie się więcej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Zainwestuj od razu w coś lepszego. Mam 3 tańsze - leżą nieużywane. Mam też Paasche Talona - i dopiero wtedy nauczyłem się trochę pryskać .Paasche kupiłem tutaj na j.pl - rewelacja. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 kolego wklep sobie na allegro TG180 i wyskoczy spora oferta....wiadomo że rewelacji nie ma ale na poczatek wystarczy-jak nie masz zamiaru malowac 100szt dziennie to wystarczy Ci na długi czas....mam jedna sugestię żebyś kupił sobie wersje z dyszą 0,2mm. jest bardziej precyzyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam. mam pytanko. Czy alerograf z linku będzie coś więcej wart niż Tg180 bo do tego już sił mi brak ...http://allegro.pl/aerograf-adler-ad-7704-0-2mm-dysza-0-3mm-wezyk-i2853685888.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wydaje mi sie ze nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A co się dzieje z TG 180 znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Przede wszystkim ma jedną trefną część. Nie jest to tak jak wszyscy pisali na forum, że to będzie oring, doszedłem do tego co jest grane...Trefna jest druga część od przodu zaraz za osłonką zapobiegającą nadmiernym rozpryskiem farby, zaraz postaram się wstawić fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Chodzi mi dokładnie o tą część. Wydaje mi się, ze ta dziurka która tam jest jest za mała i krzywo wywiercona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A może raczej masz dyszę wykrzywioną i przez to nie jest umiejscowiona centralnie w tym otworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie bo sprawdzałem, z 3 dyszami i trzema iglicami, więc to raczej nie możliwe żeby wszystkie były krzywe na jedną stronę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kuba, mam takiego trupa aero, nówka, tylko coś tam znim jest nie tak, aaa chyba niekompletny, ale może ta końcówka by spasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jakby spasowała to chetnie bym odkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Eee on chyba nawet sprawny jest, to jest jakaś chińszczyzna nawet to to uszczelek żadnych nie ma :-O zaraz Ci foty podeśle. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ok maila dam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papaja Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. mam pytanko. Czy alerograf z linku będzie coś więcej wart niż Tg180 bo do tego już sił mi brak ...http://allegro.pl/aerograf-adler-ad-7704-0-2mm-dysza-0-3mm-wezyk-i2853685888.htmlTo jest mniej więcej to samo. Chińszczyzna, czyli dziadostwo.Kiepskie materiały źle spasowane ze sobą( a właściwie nie spasowane) części,itd i tak dalej.Kup sobie jakiś porządny aero i Twoje kłopoty się skończą.Przynajmniej te ze sprzętem .Jeszcze musisz mieć sprawny kompresor, który daje równe ciśnienie cały czas.Reszta to farby i praktyka.Duuuuużo praktyki.Zobacz ten: http://fine-art.com.pl/aerograf-ultra.html Edytowane 4 Stycznia 2013 przez papaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja mam ten h&s ultra i polecam bardzo fajny , prosty w obsludze i czyszczeniu,mam juz ponad pol roku i dalej maluje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi