ergie1 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Kupiłem nową rolkę, wymieniłem, ale nie zapamiętałem jej pierwotnego położenia. Nie jestem pewien czy nie założyłem jej odwrotnie. Spro Blach Arc 830 Proszę o konsultację Edytowane 19 Czerwca przez ergie1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Sprawdź w schemacie, podjedź do sklepu a jak nie masz takiej możliwości zadzwoń tam gdzie ten młynek mają i niech Ci ktoś zrobi zdjęcie choć ta opcja będzie najmniej wiarygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Raczej tak jest dobrze. Zauważ, że przy odwrotnym założeniu zsuwająca się spodem kabłąka mogłaby zaczepiać się o szerszy rant rolki. Do tego profil rolki sprzyja zsunięciu się linki do rowka i jej zatrzymaniu w tym miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca ergie1 gdzie kupowałeś rolkę kabłąka jeżeli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Czasem jeśli się źle założy to widać ewidentnie że nie tak, a nawet nie ma możliwości by założyć inaczej. Próbowałeś odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ergie1 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca można założyć odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ergie1 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Można założyć odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ergie1 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Chyba Perfekt Sulechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ergie1 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nie ma ich już w sklepach. Schemat nie uwidacznia kształtu rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ergie1 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca To model sprzed kilku ,albo kilkunastu lat. Nie ma takich w sklepach. Myślałem, że ktoś ma taki i porówna z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Rolka założona jest dobrze. A jak by ktoś szukał zapasowych rolek ,to na aliexpress idzie coś dobrać . Czasami tylko może być potrzebna dodatkowa podkładka (ją też tam można kupić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi