seba11 Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Smacznego https://zielona.interia.pl/przyroda/zwierzeta/news-kucharze-mowia-ze-ta-ryba-jest-lepsza-od-dorsza-polacy-o-nie,nId,21827404#google_vignette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) 99% czytelników takich portali nie trafiłoby nawet na odpowiednią rzekę, a co dopiero złowić lipienia. Takie artykuły niosą zerowe zagrożenie dla ryb, tak samo jak udostępnienie instrukcji wzbogacania uranu na Onecie. I tak nikt z czytelników nie będzie umiał tego wykorzystać Edytowane 23 Czerwca przez Dziad Wodny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Mam lepszy artykuł https://www.dw.com/pl/niemcy-ryba-gigant-pogryz%C5%82a-p%C5%82ywak%C3%B3w/a-73000086 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 99% czytelników takich portali nie trafiłoby nawet na odpowiednią rzekę, a co dopiero złowić lipienia. Takie artykuły niosą zerowe zagrożenie dla ryb, tak samo jak udostępnienie instrukcji wzbogacania uranu na Onecie. I tak nikt z czytelników nie będzie umiał tego wykorzystać Ten przypadek to raczej krótkie studium z wiedzy i kompetencji przykładowego pismaka, który potrafi stworzyć na potrzeby klikalności, kompletnie oderwany od rzeczywistości i nikomu niepotrzebny artykuł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Kompletny odlot i oderwanie od rzeczywistości (lipień rybą gospodarczą?). Podejrzewam, że Pani wykorzystała AI do stworzenia artykułu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca https://kuchnia.wp.pl/jemy-bardzo-malo-tego-miesa-jest-pyszne-zdrowe-i-wolne-od-antybiotykow-7170391782325152a?&utm_source=combreak#comments-root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca No proszę a ja wczoraj takiego newsa czytałem https://www.planeta.pl/nauka/ta-ryba-jest-zdrowsza-niz-losos-polacy-nie-jedza-ale-jest-latwo-tu-dostepna przypadek czy AI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Wszyscy wiedzą, że najsmaczniejsze są klenie i bolenie , zwłaszcza jak trochę fenolem zalatują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Jeśli chodzi o wrażenia smakowe, najbardziej w pamięci zapada brzana w tarle. Dużo delikatniejsza niż taki Surströmming, za to powikłania fantastyczne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Sorry, jestem po dwóch kawach a po przeczytaniu tego artykułu jakbym trzecią wypił. Aczkolwiek nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać. Ale porównanie dorsza i lipienia .To jak porównanie 125p do Porsche 911 ani nie ten sam segment (jedna ryba typowo morska druga górska) ani klasa ( kto jadł lipienie ten wie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Tatar z lipienia... Poezja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.