spidi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 witam próbował ktoś opłacić już karte są juz znaczki wiem że w tamtym roku ich jeszcze o tej porze nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Z opłatą okręgową nie było problemu, a zezwolenia na wody mojego koła będą od lutego. Ale to akurat w każdym kole może bć inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jak tam panowie zapowiada sie ze jakis tam sezonik podlodowy bedzie Ja teraz nie bede mial czasu jezdzic nad wode i sprawdzac czy lód jest juz bezpieczny wiec jezeli ktorys z kolegów bedzie mial jakies wiesci ze juz gdzies ktos wedkuje na lodzie to goraca prozba o taka informacje Z góry dzieki i pamietajacie Panowie o BEZPIECZENSTWIE !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Pewnie za tydzień już będzie mozna wejsć na Kryspinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Lodu jeszcze nie ma.Regularnie obserwuję mały stawik, gdzie mam ryby i lód kruszę, na razie wystarczy mocniej tupnać i pęka, ma ok 2-3 cm, a to super małe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A ja z ciekawości kopsnołem się właśnie z tomahawkiem na pobliską żwirownię i jest 6cm - nawet się stanąć na tym dało. Oczywiście jeszcze za mało, ale szybko będzie 10cm. Może jeszcze nie jutro, ale przyszły tydzień pozwoli powalczyć. Najważniejsze, że na lodzie prawie nie ma śniegu, więc szybko przymrozi i lód będzie pewny. Ciekawe jak na Przylasku. Jeżeli tyle samo to założę sie, że pierwsi kamikadze już po lodzie dreptali. W zeszłym roku dziwiłem się, że gość wchodził na taki lód. Przy brzegu wychodziła woda. Lód trzeczczał i się łamał. Gość na to, że właśnie najgorzej to przy brzegu, potem to już spoko bo 5-6cm już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Panowie, ku przestrodze! http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/olsztyn/warminsko-mazur skie-wedkarz-wpadl-do-przerebla-zma,1,5010982,region-wiadomo sc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Mrozi <_< Pisałem, że w pt. było 6, dziś w tym samym miejscu już 12cm. Na Przylasku na 1-ce od strony drogi, czyli tam gdzie zawsze lód jest najcieńszy było 8, a za drogą na 2-ce 11cm. Z tego co widać za oknem to za niedługo bedzie problem, żeby się przewiercić O dziwo były pustki, nie licząc dwójki łyżwiarzy Znajomi próbowali łowić na jeszcze innej wodzie. Wczoraj coś łowili, dziś w tym samym miejscu cicho i pusto. W tym tygodniu polatam już za okoniem. Szkoda tylko, że mówią -10 w dzień. W takiej temperaturze to jakby mniej komfortowo się łowi. No ale ponoć nie można mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jutro planuję Szreniawę, nie wiecie czy zamarzła ? da się porzucać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wedlug mnie napewno w wiekszej czesci zamarznieta Wisla w krku wszedzie lodzik az milo popatrzec oczywicie ponizej stopni wodnych co nie co wode widac Jak pojedziesz to prosze o jakas mala relacyjke ja do pracy niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 odkurzę temat ..gdzie te ryby w Krakowie? byłem kilka razy na Wiśle ..szału nie było :kilka okoni, jazi, boleń. Na przylasku zdarzy się marny szczupaczyna...jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolacz99 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Wisła - klenie, jazie, bolkiBagry - nastawiłem się na okonie - brak!!To tak w telegraficznym skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 odkurzę temat ..gdzie te ryby w Krakowie? byłem kilka razy na Wiśle ..szału nie było :kilka okoni, jazi, boleń. Na przylasku zdarzy się marny szczupaczyna...jak u Was? Po rozpracowaniu Przylasku, mogę powiedzieć, że jest szczupak ale bierze w określonych porach dnia, i nie na blachy, w tym sezonie jest dziwnie, bo mało wody jest, ciężko się do niego dorwać. Co do Wisły przekonać się nie mogę, chciałem w weekend obłowić okolice osiedla Lesisko, jak zobaczyłem kolor wody, to szkoda by było plecionki. Łowie też nad Brzegami nr 1 ale tam to już porażka, jak by pustynia, w zeszłym roku parę pistoletów i na jesień metrówka na koguta ( dalej pływa ) więc wiem, że co najmniej jedna ryba tam jeszcze pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 a co jest nie tak z kolorem Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 a co jest nie tak z kolorem Wisły? jest brunatna, widoczność 5cm, wygląda jak szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 woda malutka, ale mi się ostatnio wydaje, aż za czysta, w niedzielę kolor Wisły wyglądał tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 a gdzie to było ? Wisła pod mostem Wandy miała kolor brunatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 w niedzielę było ok, po poniedziałkowych opadach leci muł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolacz99 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dziś ok 2h na Bagrach - zero kontaktu z okoniem. Nawet nie było żadnego szarpnięcia. Gumki wszelkiego koloru i wielkości. Tam w ogóle jest jakiś okoń?A na Wiśle poniżej stopnia Kujawy zawsze coś się złowi: kleń, jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 W ubiegłym roku dośc często bywałem na Bagrach w maju i czerwcu. Nie było wypadu zeby czegos nie wyciągnac. Z tym ,ze gabarytowo nie były to ryby warte wiekszej uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Tydzień temu trafiłem na bagrach szczupaka ok 50cm. Byłem tam w sumie, w tym roku, 4 razy i był to jedyny kontakt z rybą na tej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam kolegów.Pilnie potrzebuję informacji na temat Wisły w okolicach Krakowa, w obrębie 30- 40 km.Będę tam od 23 do 25 września pierwszy raz więc wszelkie wskazówki będą dla mnie cenne.Łowię sprzętem jaziowo kleniowym więc te ryby najbardziej mnie interesują.Może jakiś wspólny wypad?Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Szkoda że nikt nic nie napisze ale ok. rozumiem . Prawdę mówiąc też bym nie chciał żeby ktoś obcy mi buszował po miejscówkach.Spróbuję poszukać samemu.Jak by jednak ktoś chciał dołączyć to zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Próbuj 200m poniżej progu Kościuszko. Dojazd ul. Kolna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam kolegów.Pilnie potrzebuję informacji na temat Wisły w okolicach Krakowa, w obrębie 30- 40 km.Będę tam od 23 do 25 września pierwszy raz więc wszelkie wskazówki będą dla mnie cenne.Łowię sprzętem jaziowo kleniowym więc te ryby najbardziej mnie interesują.Może jakiś wspólny wypad?Pozdrawiam. Przypomnij się na PW za 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi