K-Pon Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Przy główkach, skręt w lewo przy Krzyżu, na wprost za wałem i w prawo pod główki, bodajże przy 3-4. Pod znakiem nie wędkuję o tej porze roku. Wędkowałem z główek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) O widzisz jakieś ćpuny. Albo kłusole. Ale o 3 rano kurrrr ....Kiedyś taki dziadek mi mówił, że tu łażą gnoje takie co psikusy robią z któregoś tam domu. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A wiesz co Krzysiek, byłem tam jakiś tydzień temu, własnie za krzyżem i jakieś 20 metrów wzdłuż kanału. Dalej sie nie pchałem bo byłem osobówką a tam koleinki niewąskie. Rzucając słyszałem jakieś głosy a rzucałem na początku połaczenia kanału z Wisła. Wyleciałem do góry coby nikt nic z autem nie zmajstrował ale było pusto a głosy na bank słyszałem. Poźniej wracając do auta ruszała się ta wysoka trawa ale przypuszczałem, że to zwierz jakiś. Moze to jednak jakieś pedałki czaiły sie w krzakach żeby coś zmajstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) To i tak mało ważne już ;-) Dobrze, że szyb nie wybili i nie przebili kół :-) Do siego Roku Krakowscy Wędkarze !!! Edytowane 31 Grudnia 2013 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Ale masz zdrowie. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcok11 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pierwszy 40-tak w tym sezonie,branie bardziej jaziowe niż typowa "bomba"kleniowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Temat budzi się z letargu :-)Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Fajny klexik A B(looser) coś trafił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) rybcok11, było więcej brań czy tylko to jedno zaliczone ? Edytowane 6 Stycznia 2014 przez PePe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 rybcok11 ten klenik to z prawego dopływu Wisły tam gdzie myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A B(looser) coś trafił?? Choć ryby miarowe to sama młodzież A Ty coś polowileś? A nie ,sorry,zapomniałem,że nie opłaciłeś jeszcze karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja opłacam w tym tygodniu (takie mam chęci)Jakie koło proponujecie ?? Należę do K. Zwierzyniec ale tam jak idę to PRL .... wali papierosami i jakoś nieswojo się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A Ty coś polowileś? A nie ,sorry,zapomniałem,że nie opłaciłeś jeszcze karty Nie fisiuj, bo....połowiłem Jak się nie ma abonamentu, to się burdele odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja ci proponuję Kolejarza , jest spoko skład spinningowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcok11 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Brań kilka,ale ledwo wyczuwalnych na kiju, wyjechały jeszcze klenie ale do 30 cm,tak to prawy dopływ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jakie koło proponujecie ? Niepołomice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A tak przy okazji ten staw żwirownia po lewej przed mostem w Niepołomicach czyj? Koła?, prywatny ? Ilekroć tamtędy przechodzę to mnie intryguje choć gna mnie w drugą stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Krzysiek chodź do Kolejarza, mamy siedzibę w centrum - przy galerii krakowskiej.Tak jak Jarek pisze, fajny skład i młode chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No ale czy Krzysiek fajny? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A tak faktycznie - czy to robi różnice gdzie się składki opłaca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A tak faktycznie - czy to robi różnice gdzie się składki opłaca?Jeśli ktoś ma podejście - płacę a resztę mam w dupie - to nie. Jeśli chcesz poznać fajnych ludzi, pogadać na wspólne tematy, a czasem wyjechać na wspólne wędkowanie - to robi różnicę i to straszną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja fajny nie jestem. Raczej trudny do zniesienia :-DOdwiedzę Kolejarza w czwartek, się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 koło Kolejarz to moje pierwsze koło w którym zdawałem kartę, byłem członkiem o ile się nie mylę 16 lat w tym kole też śmierdziało jak w PRLu i byłem jeden z nielicznych przed trzydziestką, teraz jestem w innym kole i też śmierdzi PRLem W jakim kole jesteś nie ma róźnicy i tak dobrych kumpli poznajesz nad wodą lub na jb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W jakim kole jesteś nie ma różnicy i tak dobrych kumpli poznajesz nad wodą lub na jb.pl Pragnę się w 100% z Kolegą zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W jakim kole jesteś nie ma róźnicy i tak dobrych kumpli poznajesz nad wodą lub na jb.pl Pragnę się w 100% z Kolegą zgodzić. Ja też się zgodzę ale, żeby "PRL-m nie śmierdziało" kumpli warto chyba też do kołą ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi