K-Pon Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Dziś na Wiśle w Niepołomicach nic. Poniżej Przewozu zaś kilka kleników i krótki bolek. Wszystko na wobki od kol. Kondziu. Edytowane 8 Maja 2014 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Właśnie wróciłem z okolic Niepołomic. Spałwiały się jazie, masa jazi, małe, duże a niektóre nawet wielkie...Jednak kompletnie nie chciały brać. Trafiłem dwa klenie. Jeden 40 z małym okładzikiem i jednen 30 z małym plusikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dziś dzień testów. Pogoda o świcie Nas nie rozpieszczała. Załogant mi się wykruszył a zastepstwo n8e dojechało Pontonik sprawdził się na Wiśle wyśmienicie, ze spaliną (Mariner 9.9, dwusów) muszę podjechać do serwisu (polecicie kogoś w Krakowie?) bo czasem nie wchodzi na obroty.Wędkarsko coś się działo jak się wypogodziło tylko ten wiatr...Jako przyłów sumek 135cm (na endomondo ładnie mi zapisało miejsce brania i drogę holu ). Z planowych ryb bolek ok 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No to teraz mamy połowione. Nasza Wisła przybrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czy ja wiem. Trzeba przerzucić się na chwile na stojącą wodę pośmigać między gruncikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No to teraz mamy połowione. Nasza Wisła przybrała...Raba - wylałaBiała - wylałaDunajec - wylał Skawinka pewnie też także ogólnie chyba narazie pozamiatane jeśli chodzi o rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 hej panowie wiecie może cos na temat wisly poniżej przewozu .interesuje mnie jaki stan wody i jej przejzystosc bo myslalem w niedziele pochodzić za kleniem.będę wdzięczny za odpowiedz bo nie wiem czy jest sens jechać w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 jeszcze około metra większy niż norma, kolor wczoraj jeszcze był nie ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 http://mobile.webcamera.pl/?cam=krakow2W miescie to wyglada tak więc poniżej jest gorzej bo puszczają wodę na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 hej panowie wiecie może cos na temat wisly poniżej przewozu .interesuje mnie jaki stan wody i jej przejzystosc bo myslalem w niedziele pochodzić za kleniem.będę wdzięczny za odpowiedz bo nie wiem czy jest sens jechać w ciemno.Byłem dzisiaj w tych okolicach, woda + 0,5-1m ale już się klaruje. Widziałem kilka zbiórek jazi/kleni? przy powierzchni.Kontaktu niestety nie miałem - łowiłem 0,5 godziny, ale Wisła zaczyna żyć.W niedzielę powinno być już ok, tylko zwyczajowo rano płynie większa woda, jak Przewóz przykręci kurki powinieneś płowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tak wczoraj koło Szczurowej przejrzystość dłoni a bolenie coś tam żerowały, bo głodne 1 -60cm 1 wypięty w powietrzu 1 klonek i niecelne uderzenie dużej rapy aż się wystraszyłem- wszystko na bandziorka Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 wisła dzisiaj od rana podniesiona około metra ale ciemno kawowa z mlekiem 3kontakty 1niezaciete 2tak ale guma straciła ogon a na trzecim to ładny zębaty popłynął z ma guma i połowa stalki w swoje strony.ale wypad ok bo cos się działo a klenie i jazie poniżej zakazu już pięknie zbierały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 wisełka około połowy tygodnia powinna być ok przy takim przepuście wody ale kto wie czy niepopada .a jak cos to w nd znow sprawdze czy jest ok z boleniem bo dziś tylko jedna rybka znajomemu się spieła po odjeździe ale taki około 60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 6 boleni na brzegu 50-65cm, 3spady 2 puste ataki i kaczka która naśladowała szybką rybkę, a po spięciu wypłynęła na powierzchnię i w popłochu uciekła na drugą stronę Wisły ,przejrzystość jeszcze gorsza jak wczoraj, a tak wiele się działo brały i na Widły i na TarnusyMarne zdjęcie , ale potem mi uciekł i reszty już nie chciało mi się focićPodsumowując słońce, brudna woda i ryby - pewnie głodne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 to fajny wynik i rybki ok a ryby na pewno głodne i trzeba trafic czas w którym zeruja a do 10 cienko było w nd z bolkie .poczekam do niedzielnego ranka o ile pogoda pozwoli bo i może z panem pseudonim jerzy 6 uda nam się widzieć i pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 całkiem możliwe ,tylko nie wiem jak będzie z wodą, może być nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Woda jutro moze byc kicha ale i tak jade na przewoz a pan wie jaka woda na przewozie ponizej elektrowni?całkiem możliwe ,tylko nie wiem jak będzie z wodą, może być nieciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Na forum raczej wszyscy mówimy sobie na ty tam nie jeżdżę, tylko ok.Szczurowejteraz nic nie wiem nigdzie nie byłemhttp://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Wisla_do_Sanu/150200100- ale raczej jest kiepsko...Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2014 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jednym słowem chyba lipa jutro będzie poniżej przewozu, hmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 I było kiepsko ale stan był nawet wzgledny ckociaz 1,5 metra nad stan ale 1bolus i jeden spiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Było kiepsko. Woda jeszcze większa i mętna, bardzo silny wiatr.Chociaż min. bardziej przejrzysta 15cm niż tydzień temu.Na bankówce po 4 rzutach 2 bolenie na dużego wobka Janusza, a potem nic...brak także objawów żerowania ryb wogóle Edytowane 1 Czerwca 2014 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 a bolki to zlowiles na przewozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 E tam ja to zato same leszcze łowię. co nie wrzuce to leszcz Także z dwojga złego zamieniłem spining na feeder pojechałem na kanał i co....znowu leszcze... Może jak się woda przeczyści to się coś zmieni bo po takim błocie nie chce mi się chodzić ze spiningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Leszcz to leszcz ale zawsze jakas zabawa i przyjemnosc holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 widze ze koledzy zapomnieli już o wiselce na przewozie jaka woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi