tadekb Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 A ja wróciłem z kontrolnej godzinki na wisełce.Woda lux, tylko, że kompletna cisza.To że bolka nie widziałem, to jeszcze można przeżyć, ale ani jeden kleń się nie pokazał. A to już co najmniej dziwne. Taki czas, że martwo.Po pracy przed wieczorkiem też zaglądnę. Może do tego czasu zgłodnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Byłem wczoraj z rana i pod wieczór rano cisza kompletna, dopiero po trzech godzinach siadł bolo około 60cm i na tym koniec.Wieczorem byłem z kumplem i też cisza, dopiero jak wodę na stopniu puścili to sumy zaczęły wariowac, ale nie dłużej niz 20 minut. Jedną metrówkę udało się kumplowi złowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Byłem wczoraj z rana i pod wieczór rano cisza kompletna, dopiero po trzech godzinach siadł bolo około 60cm i na tym koniec.Wieczorem byłem z kumplem i też cisza, dopiero jak wodę na stopniu puścili to sumy zaczęły wariowac, ale nie dłużej niz 20 minut. Jedną metrówkę udało się kumplowi złowic.na przewozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dziś nad ranem coś się podziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dziś nad ranem coś się podziało trzy dni trzymania nas w napięciu chyba wystarczy...Co tam kolega złowił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Po sprawdzeniu zasad umieszcania zdjęć na Forum nie mogę "chwwlić" się tą drobnicą Ryby pływają dalej Szczupak i sum się trafił. Sporo strzałów ale nie zaciętych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 hej panowie był ktoś może ostatnio na wisle w grabiu za kleniem jak sytuacja wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja będe dopiero w sobotę na wiśle to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 hej panowie był ktoś może ostatnio na wisle w grabiu za kleniem jak sytuacja wygląda? W nicku masz Bolen, a pytasz o klenie musisz to zmienic na Klen30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) A Ty łowisz Pepy:)? Edytowane 31 Lipca 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie ma się co dopytywać, tylko jechać.Wisła poniżej Krk jest mało stabilna. Zwłaszcza ostatnio. Raz w górę, raz w dół. Raz czysto, za kilka godzin woda już inna. Często jestem nad Wisłą, nierzadko dwa razy dziennie. Nie ma rady - żeby fajnie połowić po prostu trzeba trafić. Ale generalnie prawie za każdym razem coś się nad wodą dzieje i rzadko schodzę z wody bez brania. Nawet jak nie widać specjalnych oznak żarcia. Np wczoraj wyskoczyłem wcześniej z pracy na moją taką kontrolną godzinkę i woda niska, ale strasznie mętna. Sam nie wiem dlaczego. Ale zero śmiecia czy traw. Przez godzinę 4-5 brań. Dwa bolki na brzegu, ale małe, bo oba ok.55. Wogule w tej mętnej wodzie się nie pokazywały. Klenia też nie było widać. Choć prawie zawsze się tam pokazuje. A niektóre nawet spore. Co ciekawe, to po przepuszczeniu po kilkadziesiąt rzutów trzech woblerów, które raczej robią co mają robić, to wczoraj brania na najmniejszą uklejkę RH. I chyba nie w wielkości temat, ale w tym, że ta najlżejsza najbardzej pasowała do zestawu i tego akurat odcinka wody.A kleń bierze prawie zawsze, tak że nie dopytywać tylko jechać i próbować. Zanim ktoś Ci odpowie to może być tak, że woda się zmieni. Na pewno nie wszędzie gryzą jednakowo, ale swoje miejsca, odpowiednie na dane warunki, trzeba sobie wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wisła poniżej Krk jest mało stabilna. Zwłaszcza ostatnio. Raz w górę, raz w dół. Raz czysto, za kilka godzin woda już inna. Czasami mam wrażenie, że zaporowcy robią nam na złość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 pepe to tak nie łowi się tylko jednej ryby tylko co można złowic jeśli inne strajkują ale klenie tez lubie lowic a bolki cos ostatnio marnie i ciężko trafic na wisełke bo z tym stanem wody jest bardzo roznie.az czasem mam już ochote odpuscic wiselke na jakiś czas to wiem ze jest bardzo marudna i potrafi obdarzyć fajnymi rybkami, ale trafic trzeba a kleni nawet niewidziałem gdzie być powinny ale to już sprawa tych co regulują sluzami na elektrowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wisła to taka rzeka że się ją kocha albo nie. Jeśli ją pokochasz będziesz wracał tam stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A Ty łowisz Pepy:)? dokładnie taki gatunek ryby najczęściej poławiam Nie ma lepszego łowiska w naszym rejonie jak Wisła, rybą są i będą. Tylko żeby je regularnie łowic trzeba swoje nad wodą wysiedziec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Słyszałem, że woda na Wiśle wysoka i brudna, prawda to ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Błoto płynie ale .... dobry koń to i po błocie orze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wczorajszy, z siódemką z przodu, szkoda że nie mój, a kumpla 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jaka woda na Wisełce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dzisiaj kawa z mlekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak woda w Wiselce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wczoraj do łowienia dziś nie wiem :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hej i jak tam nasza wisełka ponizej przewozu nadaje sie do łowenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi