tadekb Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nadawać się nadaje, ale woda dobrze mętna. Spore ostatnio wachania. Wczoraj po południu było z metr wyżej niż teraz. Właśnie przejeżdżałem, woda opada i zaczynają wychodzić kamienie na opaskach. Wieczorkiem wyskoczę na godzinkę, ale na szał się nie nastawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 ZAN KR w końcu jakieś rybki w wątku a nie samo gadu gadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Może jeszcze dzisiaj będą nowe zdjęcia z rannego wypadu ZAN KR, a Ty ubrał byś się do zdjęcia, a nie w majtach po Wiśle za rybą latać Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez PePe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wczoraj w najgorszą ulewę dojechałem na miejscówkę. Jazda polnymi drogami jak na lodowisku...2h po ulewie było wielkie żarcie. Masę niezapiętych ryb - testowałem nowy kijek sumowy od Mekamila na szkle z Fibatube.Żarły niestety tylko skróty (wyjęte 2 sumki do 80cm i kilka sandaczyków do 40 cm) więc trzeba jeszcze na testy wygospodarować czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Panowie łowicie może na Kolnej , jak efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Filip od czerwca tam nie byłem choć mam blisko (10 min. samochodem z Centrum), ciągle się tam wybierałem ale zniesmaczyły mnie historie o zatłuczonych tam sumach, dużych sumach jeszcze w okresie ochronnym Czytając moj post wyżej stwierdzam, że napisałem niejasno...Ryby brały do 2h po ulewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 historie o zatłuczonych tam sumach, dużych sumach jeszcze w okresie ochronnym NIe wiem czy w maju i czerwcu był odcinek gdzie takie praktyki się nie odbywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 w Polsce to raczej nie znajdziemy takich miejsc szkoda.a woda na przewozie opadła choć trochu by wejść na wyspe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Wczoraj ok 21 opadła ok 40-60 cm z 2 km poniżej Przewozu ale czy pokazał się ląd na Przewozie to nie wiem ... Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ZAN KR w końcu jakieś rybki w wątku a nie samo gadu gadu... kto tu gadu gadu uprawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wczoraj totalne bezrybie dla mnie mimo, że się pokazywały bolki i sumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 A ja dzisiaj dwa ładne szczupłe złowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ładne to znaczy ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ładne to znaczy ile ?Biorąc pod uwage nasze realia to wystarczy aby były miarowe Pepe. chwal się fotami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wstawił bym fotę, ale komp. na którym mam photoshopa jest uszkodzony, a zdjęcie zdradza dużo szczegółów p.s. jeden szczupły pod 70, a drugi dużo większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a ja wczoraj na Wiśle powyżej Kr w końcu wypracowałem bolka na 66 cm,połknął od głowy całego rapsticka prowadzonego szaleńczym tempem po powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pepe nie trzeba mieć foto shopa żeby zamazać tło, pokaż rybska nie bądź taki.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Specjalnie bodzio dla Ciebie bąbelkowe tło fota z tym mniejszym bo większy uciekł przed sesją... p.s. tego mniejszego też podbierałem do sesji 5 razy bo tak skakał SORRY za te paskudne zdjęcia ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja takie łowiłem na główkach na wysokości przylasku ale to już historia teraz biegam w łęgu w okolicach elektrowni ale na razie bez sukcesów choć wiem że są tam taaakie rybska ale łowisko mega trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No to rybki faktycznie ładne wiec gratki i zadowolony łowca na mega zdjeciach a rybke i tak trzeba jeszcze wypracowac bo w wieczne szczescie niema co wierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No ładnie szkoda że większy uciekł bo byłby ładna pamiątka ale jeszcze kilka miesięcy przed nami to jeśli namierzony jest szansa że jeszcze weżmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dzisiaj o 7 dopiero byłem nad wodą, zaczyna padać. Dochodzę do łowiska i widzę gościa jak spinninguje za boleniem, przekazuje mi info że jest od 5 i kicha na maksa. Składam sprzęt i zaczynam rzucać 15 metrów dalej, 2-3 rzut i siedzi szczupaczek około 55cm, później długo, długo nic i wreszcie walnięcie, niestety spada, za 30 minut znowu walnięcie przy samym brzegu i widzę że to chyba bolek, ale znowu ryba spada wkurw...y i cały mokry o 10 kończę łowienie. Do następnego razu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Noto cos przynajmniej zaliczyłes i cos sie delikatnie działo szkoda ze rybki spadły.A to na wisełce da sie juz łowic? Bo myslalem ze brudna woda i wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi