Licus Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) wg monitora brak jakichś większych skoków poziomu rzek, więc większość raczej powinna być do łowienia. http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Wisla_do_Sanu Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Licus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano1211 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Rudawa dziś o godzinie 16.00 w Zabierzowie idealna a jutro czy pojutrze to tego niewie nikt zwłaszcza jak widzimy takie warunki za oknem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 niktwazny z takim założeniem to nie było by sensu wgl opłacać karty i wędkować, a chyba nie o to chodzi Wiem wiem, tak mnie poniosło Realia są takie jak tylko zrobi się ciepło, będzie wysyp "wędkarzy" szukających jazi i kleni z 15 cm gumami.A jeśli chodzi o krakowskiego pstrąga to 35 cm rybka to już okaz Chyba, wrócę do muchy, by z finezją pobawić się z suchą muchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Z pstrągiem to niestety tak jest a pamiętam niedawne czasy ze o takich nikt nie gadał bo niebyło o czym.Wedkarstwo idzie z postępem sprzet i wogole ale niestety łowi się tak ze większość co złowi to jego i do siatki a ryby to nie bambus z takim przyrostem żeby je zabierać.Ale jestem za tym by na większości rzek pstrągowych zrobili wymiar ochronny z40cm a sytuacja może by się poprawiła na jakiś czas.A u nas na Wisełce wogole jaski się już pokazuja u bram serafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wybieram się jutro na Prądnik, ma ktoś info o stanie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Rzeczki typu Prądnik/Dłubnia są w normalnym stanie Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Filip14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 @Emson jak efekty na Prądniku ? w której okolicy będziesz/byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak jest stan Wisly? Kolorek wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Elo!Byłem od mostu koło Wielkiej Wsi w dół. Wypad od 14-18 z kumplem. Ja miałem tylko skubnięcie, ziomek ani jednego.Nie udało się absolutnie nic złowić, chociaż ryby było wszędzie widać, nawet zbierały z powierzchni.Jak to mówią, jutro też jest dzień.Tym razem będę gonił w okolicach Bielska a do Krakowskich kropków wrócę za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ktoś pomoże i podpowie jaki jest stan wody w Wiśle.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W Krakowie normalna, za Krakowem wysoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A poniżej Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A poniżej Krakowa? Tak jak napisałem wysoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A poniżej Krakowa?Czytaj ze zrozumieniem post PePe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czytaj ze zrozumieniem post PePe Aleś ty mądry. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Aleś ty mądry. ....Się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a ryb jak nie było tak nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dziś chwilka nad wodą zaowocowała 9 rybami. Największy klenik 34 cm, reszta poniżej 30 cm. Były w tym 2 jaziki po 25 cm. Jak na 2h wędkowania to nieźle. Zlokalizowałem duże stado sporych jazi, jak mi się to udało będąc od Święta na rybach to i mięsiarze je znajdą Ryby nie wytarte jeszcze (klenie, jazie ciężko powiedzieć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mnie tylko szczupaki biorą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jaki odcinek ?? I jakie przynęty ??Ja na maleńkie wobki do 2cm wędkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 K-Pon graty dobry wynik. Wisła czy ciórki przyegłe? Wczoraj walczyłem na Popradzie jednak bez efektu. No chyba że liczyć gronostaja ktory przepłynał kołomnie i poleciał na drugą stronę rzeki. Zimno i śnieg. Dziś śnieżyca za śnieżycą i jak wstałem na wojażach świątecznych w Sączu śnieg dobrze po kostki przestało sypać dobrze po południu także zbastowałem. Ale w tygodniu ocieplenie zapowiadają także rusam nad Wislę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 K-Pon graty dobry wynik. Wisła czy ciórki przyegłe? Wczoraj walczyłem na Popradzie jednak bez efektu. No chyba że liczyć gronostaja ktory przepłynał kołomnie i poleciał na drugą stronę rzeki. Zimno i śnieg. Dziś śnieżyca za śnieżycą i jak wstałem na wojażach świątecznych w Sączu śnieg dobrze po kostki przestało sypać dobrze po południu także zbastowałem. Ale w tygodniu ocieplenie zapowiadają także rusam nad Wislę Ujściowy odcinek pewnego "siurka", ostatnie 1,5km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dzisiaj miałem istny dzień dziecka nad jedną z krakowskich rzeczek.Potoki są już grube i silne , łącznie na brzegu wpadło kilka wymiarowych w tym jeden już przyzwoity jak na krakowskie realia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 A jakie te krakowskie realia?bo u mnie to4 z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 W większości krakowskich rzeczek/ciurków trudno o wymiar nawet...No może na Rabie jest trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi