flajsik Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 @ejPetit Dopiero popołudniu mam zamiar się wybrać więc również jestem ciekaw jak to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Panowie, mam w planie jutro się wybrać w okolice przewozu. Czy ktoś z Was może się orientuje jaki na dzień dzisiejszy jest stan wody ? http://monitor.pogodynka.pl/ nie tylko Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 @ejPetit Dopiero popołudniu mam zamiar się wybrać więc również jestem ciekaw jak to wszystko wygląda Wybierasz się od strony Brzegów może? Można razem coś pomachać jak mi nic nie wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Tak, od strony Brzegów więc pewnie się zobaczymy nad wodą jeśli wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja właśnie wychodzę to może się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A wiecie koledzy gdzie temp wody mozna sprawdzic i wiem ze termometrem ale chcialbym na necie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Krótki wypadzik na Przewóz, może lekko ponad godzinkę i jeden kleń, po fotce wrócił do wody //Edit: Zdjęcie usunąłem, nie jestem pewny co do wymiaru, a nie chce naruszyć regulaminu Edytowane 21 Maja 2015 przez ejPetit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jaka woda na Przewozie? Do łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Oko mam mało profesjonalne, ale lekko podniesiona, troszke zasyfiona, łowić coś się dało Oprócz mnie były jeszcze 2 osoby, jeden mówił, że bolenia wyciągnął chwilę wcześniej, więc coś się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Według mnie podobnie jak kolega wyżej, więc woda lekko podniesiona. @ejPetit widziałem Cię z daleka ponieważ byłem po drugiej stronie smródki i udałem się na główki poniżej, miałem dwa okonki, kolega wyjął małego klenia i tyle widać było na płyciznach, że rybki się spławiały ale chyba to leszki były. Ogółem ciekawe miejsce ale w lepszą pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) @Flasik, no to może następnym razem będzie okazja do pogadania Musze się wybrać na te główki, bo do tej pory łowiłem zawsze na początku P.S Powiedzcie mi Panowie, ten odcinek Wisły za Serafą na Przewozie ma jakiś sensowny dojazd? Czy tylko jest opcja przejścia przez Serafę na drugi brzeg? Edytowane 22 Maja 2015 przez ejPetit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) @ejPetit Da się dojechać elegancko, przez wał również można przejechać prawie pod samą wode. Zerknij na mapach google, droga łatwiutka a dojazd lepszy niż pod elektrownie na przewozie Edytowane 22 Maja 2015 przez flajsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @Flajsik, dzięki za info. Pewnie pojadę przetestować dzisiaj w tych samych godzinach co wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @ejPetit Nie ma sprawy, połamania życzę ! Daj znać jak efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @Flajsik, a nie dziękuję, na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dziś rybka gryzie Panowie, proponuję stojąca wodę i jażeniówy na stalce Szczupaki ruszyły na całego. Jest dobrze !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @K-Pon Jakieś konkrety czy pistolety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Te większe 60-70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @Flajsik, byłem jeszcze dalej niż Ty wczoraj, ale bez szału, woda wysoka i brudna, mnóstwo syfu spływało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @ejPetit więc nie ciekawie, a szkoda ponieważ mam zamiar jutro rano udać się poniżej stopnia kościuszko, może ktoś chętny potowarzyszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Te większe 60-70cmSmutne jest to że w Krakowie już wymiarowa ryba to ta "większa".Patrząc na ludzi łowiących na Przylasku nie ma co się dziwić ,niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Hmmm. Są i większe szczupaki. Na razie masowo biorą te i tak większe pistolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A jak tam klaruje się woda poniżej przewozu?Jest szansa przejść na wyspe w spodniobutach na przeciw serafki?I jaki kolor bo chyba dosyć spora po ostatnich ulewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Panowie a jak tam dojazd na Brzegi? Mocno zatopiony? Da radę przejechać poczciwym Opelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi