Skocz do zawartości

Wody w okolicach Krakowa

dawid_

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma znaczenia, gdzie jest lepiej? :P Myślałem konkretnie od wioski zajechać, bo od drugiej strony wydawało mi się, że przez tą budowę nie da się przejechać.

P.S byłem na przewozie wczoraj wieczorem, w zasadzie cała tama puszczona, wszystko zalane, przyjemność z łowienia zerowa, ale dwa przedszkolaki 40cm się chwyciły na srebrną obrotówkę ;) 

byłem dziś pod Przewozem, widziałem, jak trzech panów łowiło bolki na zakazie (nieco powyżej znaku), widziałem jak jeden bolo (taki koło 65 cm) dostał w łeb.

A piszę specjalnie, o tym, żeby ci panowie wiedzieli, że byli widziani - bo z dużą dozą pewności wydaje mi się, że jeden gdzieś tu po forum dawał o sobie znać. A przyjechali albo czerwoną hondą albo czerwonym uno, bo takie dwa auta stały.

Edytowane przez Licus

Drogi Oszczerco, to ja jestem tą osobą z czerwonego uno, która tego dnia łowiła bolki na przewozie. Stałem na wysokości tablicy lub poniżej. Rzuty oddawałem w stronę wyspy poznieważ bolki weszły na płyciznę po kilku dniach wysokiej wody. Więc nie wiem o kim konkretnie piszesz? Ale taki zarzut jest tylko trochę obłudny, bo nie ma co pisac, że nigdy nie oddałem rzutu powyżej tablicy stojąc na jej wysokości. Ale "niech pierwszy rzuci kamieniem" kto nigdy tak nie zrobił.

Natomiast zarzut o daniu w łeb bolkowi jest obrzydliwym oszczerstwem!!! Tak, tego dnia złowiłem bolka 63 cm (gratuluje szpiegowskiego wzroku), ale boleń wrócił cały i zdrowy do wody, na co jest conajmniej trzech świadków. Abstrachując od niedorzeczności twojego kłamstwa, nigdy nie zabieram żadnych ryb z żadnego łowiska, co może również potwierdzić wiele osób znających mnie z nad wody.

Natomiast, łatwo mogę się domyślić powodu Twojego kłamliwego postu. Akurat tego dnia bolenie naprawdę fajnie współpracowały (ja wyciągnąłem i WYPUŚCIŁEM 5 sztuk) a koledzy po 2 i 3. Przez cały ten czas pojawiło się dwóch wędkarzy, którzy dosyć nieudolnie próbowali skusić bolka co skończyło się niepowodzeniem. Nie wiem czy frustracja czy zwykła zawiść zmusza Cię do pisania takich kłamstw, ale to chyba jest trochę nie fair.

W każdym razie, nie jestem użytkownikiem forum. Wędkarstwo traktuje jako odskocznie od codziennych problemów i czysto hobbistycznie. Doszły mnie słuchy o Twoich kłamstwach, dlatego założyłem konto, aby móc Ci odpowiedzieć. Natomiast serdecznie zapraszam na Przewóz, gdzie bywam dosyć często i powiedz mi w twarz te Twoje kłamstwa. Dzięki, cześć, nie pozdrawiam.

• Like 3