Dygnitorz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wczoraj znowu się udało, trochę zmokłem, ale się opłaciło tym razem 84cm , przynęta widoczna na fotce 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Gratulacje, piękna rybka Przynętę widać ale byłbym wdzięczny gdybyś mimo to napisał co to dokładnie za wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 To chyba wokalista z The Police:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 To chyba wokalista z The Police:) Eeee tamten nie nosił okularów A tak serio to chyba masz rację: http://www.salmo.com.pl/sting/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wczoraj znowu się udało, trochę zmokłem, ale się opłaciło tym razem 84cm , przynęta widoczna na fotce Było coś jeszcze czy pojedynczy strzał ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Były dwa miedzy 45-50 cm, a z przynętą trafiliście bezbłędnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Taki widok na krakowskim odcinku wisły cieszy (no może gdyby nie ten hak ). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 W pierwszej chwili myślałem ze to jakaś nowa przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No nie za wielki był. Nową przynętę to on ma w pysku - tyle, że okoniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzisiaj nocka i świt na opasce. Udało się skusić sandaczyka 59 cm i bolka 61 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Orientuje się ktoś może, jaki kolor ma woda po wczorajszych opadach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Przed 7ma rano Wisla w okolicach Wawelu wygladala ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czy w krk w wisle plynie syf? Chodzi mi o salate i glony ktore czepiaja sie kotwic w kazdym rzucie? Ciekawi mnie to bo ja lowie ponizej ujscia Dunajca i nie wiem skad to sie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czy w krk w wisle plynie syf? Chodzi mi o salate i glony ktore czepiaja sie kotwic w kazdym rzucie? Ciekawi mnie to bo ja lowie ponizej ujscia Dunajca i nie wiem skad to sie bierze.Na Dunajcu to norma o tej porze roku prawdopodobnie z niego to płynie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 W takim razie czeka mnie zmiana miejscowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Czy w krk w wisle plynie syf? Nie wiem, jak z glonami, za to na pewno nie brakuje agresywnych podpasek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie wiem, jak z glonami, za to na pewno nie brakuje agresywnych podpasek Zgadza się, najlepiej żerują po zachodzie słońca, jak to na krwiopijców przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Coś tam się dzieje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyquariat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 W okolicy działek przy ul. Podbipięty fajnie bije kleń i jaź. A dalej w stronę Niepołomic w okolicy Brzegów są piękne opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Coś tam się dzieje wychodziliście nad wodę najpierw po schodkach a potem w dół w okolicach godziny 22-giej? bo chyba was widziałem w drodze na łowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Rybki fajne, ale te paluchy w skrzelach... :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Rybki fajne, ale te paluchy w skrzelach... :/Nie chciał pozować zwyczajnie a chciałem go szybko wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyPL Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 W okolicy działek przy ul. Podbipięty fajnie bije kleń i jaź. A dalej w stronę Niepołomic w okolicy Brzegów są piękne opaski.jade tam właśnie porzucać zobaczymy czy faktycznie coś bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 wychodziliście nad wodę najpierw po schodkach a potem w dół w okolicach godziny 22-giej? bo chyba was widziałem w drodze na łowisko...to chyba nie my, 22 to juz spimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi