Bluzer Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pepe,a sumów przy okazji nie trafiacie?rybsony fajne,pogratulowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyPL Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Kleni na Wiśle dzisiaj brak. Na podbipiety nie wiem gdzie kolega rzucał ale nawet nie mialem wyjscia. Na koniec podjechalem na Bolenia i uwiesil sie 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Pepe,a sumów przy okazji nie trafiacie? Trafiaja sie ale rzadko i tylko przedszkole Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez PePe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Orałem Wisłę od zeszłego tygodnia codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie - nie mam nic, czym mógłbym się pochwalić. Generalnie chwilowo chyba zwątpiłem w wędkarstwo i poczekam, aż przyjdą jakieś powodzie i wysoka woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzisiaj 5 kleni w granicach 40cm plus jeden namierzony napewno ponad 50. Trzy razy skubaniec odprowadzał poxela i nie chapnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzisiaj 5 kleni w granicach 40cm plus jeden namierzony napewno ponad 50. Trzy razy skubaniec odprowadzał pixela i nie chapnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dało się w ogóle rzucić? Wiatr nie wiał od wschodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dało po za tym ja przeważnie spławiam woblerki z nurtem tak że nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam ponownie w wątku.Woda w Wiśle bardzo niska, zawsze kojarzy mi się z bardzo kiepskim okresem,a tu okazuje się ,że ryby biorą i to wspaniale zwł. klenie.Tydzień temu gdy tylko uwolniłem się z kotwiczki to jeszcze wieczorem tego samego dnia pojechałem na Wisełkę na 1-2 godz.Polecam bezzadziorowe kotwiczki!http://jerkbait.pl/topic/49813-awaryjny-spos%C3%B3b-na-wyj%C4%99cie-kotwiczki-z-naszego-cia%C5%82a/page-5Zaskoczyły mnie brania kleni , mieliśmy z synkiem kilkanaście ,kilka większych spadło.Na następny dzień -niedziela to samo + bolenie 3 w tym 2 forumowe minimum i o zmroku odjazd wielkiego suma za którym biegłem 500m ale całe szczęście się spiął ,wczoraj podobnie z kleniami i... znowu wieczorem odjazd suma...Dzisiaj przygotowałem mocniejszą wędkę i drugą lekką na klenie.Kleni połowiłem kilkanaście, 2 jazie kilka ładnych okoni, kleń ok. 50cm, ale wieczorem sum już mi się nie pokazałAch ta moja kochana Wisełka....Zdjęcia tylko niektórych Rybki brały na małe woblery Furmańskiego i j. Widły-pchełka i brzanówka.brudna buzia-przepraszam, tak łatwo się brudzą Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoruus Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 jerzy6 tak z ciekawości na Uszwicę Cię czasem nie ciągnie ? czy aktualnie nie ma już po co. Pochodzę z Brzeska i jestem ciekawy czy warto jeszcze pochodzić po rzece mojego dzieciństwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 mojego też...było wtedy dużo pstrągów,bywały powyżej 50cm.teraz słabo, woda zanieczyszczana, kleni jest sporo pstrągów mało a 40-aki bardzo rzadko-oczywiście powyżej Brzeska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Co tam słychać Panowie? Łowi ktoś coś? Ja byłem wczoraj poniżej przewozu, ale płynęło tyle zielska, że popatrzyłem chwilę na wodę i dałem sobie spokój. Po drugiej stronie rzeki widziałem przynajmniej kilka osób, które wytrwale biczowały wodę, za każdym razem ściągając garść zielska z kotwic, może ktoś coś wydłubał pomiędzy płynącą trawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja dłubie pstrągi nad Sanem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 też byłem wczoraj w tym zielsku i udało się wydłubać tylko jednego klenia w rozmiarze prawie 40 cm.Za to w środę na innym odcinku byłem specjalnie za sumem i w piątym rzucie siedzi !!!w odpowiednim dziale wrzucę po robocie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Wybieram się jutro popołudniu podłubać klenie gdzieś w Wiśle, prawdopodobnie poniżej przewozu.Ktoś ma ochotę dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 A zielsko dalej płynie? Może woda zakwitla na goczalkowicach i spuszczaja zielone syfy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) byłem wczoraj w okolicy Szczurowej, ale po zachodzie i z nastawieniem na suma, nie tylko nie miałem żadnego brania, ale nawet nie widziałem żadnego spławu ani ataku.a tak swoją drogą jak się nastawiam na suma to z reguły nic nie łowię chyba że mam drugą lekką wędkę i czasami po zarzuceniu uderza sumek ...po za tym woda taka niska- idzie jakaś klęska, już tydzień temu prawie przeszedłem Wisłę na drugą stronę. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Zielsko płynie straszne poniżej jej w centrum tego nie ma wie ktoś skadbto płynie? Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez pontonss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Hehe może się podzieli wiedza tajemna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Prowadzone są prace na pierwszym doplywie Wisły ponizej Przewozu.Dodatkowo ciemne rośliny wyglądające jak mchy (i nimi są) odrywają się od kamieni przez "zabawy" przepływem wody na samej tamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Byłem dzisiaj poniżej Przewozu, co drugi rzut zielsko, oczywiście na zero, stan wody to jakaś tragedia - nie polecam generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Byłem na wodzie tarnowskiej. Zielsko brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Prowadzone są prace na pierwszym doplywie Wisły ponizej Przewozu.Dodatkowo ciemne rośliny wyglądające jak mchy (i nimi są) odrywają się od kamieni przez "zabawy" przepływem wody na samej tamie.Szykują się na Światowe Dni Młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) mój synek też łowi ze mną jego 40-akzielsko też w mojej okolicy już płynie, woda niska , sumki gdzieś się pochowały, brały klenie i bolki na Widły"pozdrawiam młodego grunciarza poniżej mostu w Górce, który ryby wrzuca do worka nawet ich nie zabijając... Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez jerzy6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi