donkicha Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jurku ja też byłem w piątek i dziś rano na Wisełce kleni połowiłem całkiem sporo chociaż wszystko poniżej 40 . Dziś woda czysta fajnie tez brały okonie . gratulacje dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 jerzy6, młody ma dobrego nauczyciela w ojcu to i na efekty nie trzeba długo czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziękuję, dzisiaj wprawdzie instruowałem go: " wolniej ,szybciej", ale i tak potem sam się go dopytywałem jak prowadził wobka ,że zaciął taaką brzanę :)ok. 75cm Mój rzut,a spław i prowadzenie wobka jego i 1/2 holu jego Ja resztę brań spartaczyłem, miałem też sumka, ale bez happy endu Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez jerzy6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) grarty dla syna ! w przyszłym sezonie uczeń przerośnie mistrza p.s.muszę przyjechać do Ciebie ze swoim synem żeby Twój młody przekazał wiedzę mojemu młodemu ja wczoraj trzy sandaczyki, ale tylko jeden miarowy Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez PePe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Panowie jak z zielskiem poniżej przewozu dalej płynie czy lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyPL Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dzisiaj znacznie lepiej. Czasem coś się o kotwice zaczepi, ale przy takim stanie wody to normalne. Klenie nie chcialy współpracować. Tylko jeden kolo 40. Do tego przyłów bolka 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 dzieki za info ja uderzam dopiero koło 20-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio071101 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dzisiaj naprawdę połowiłem na wiśle .jedna klucha powyżej 50+trzy sztuki powyźej czterdziestki plus jeden maluch. Większość brań na robale j3den na wobka z nysy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio071101 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Takiego podejścia do prezentacji ryb do zdjęcia (położona na kamieniach) nie propagujemy na JB.PL ten ma 50+ z racji tego że ryby wypuszczam napisałem maWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Września 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio071101 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 i jeszcze jeden Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyPL Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja bylem pod wieczór na kościuszce. Okonie zajadaly jak głupie. Bodzio na ktorym odcinku Wisły chodzisz za kleniem ? Przewóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio071101 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Tak i okolice ale tam gdzie nikt nie chodzi oprócz lisów Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio071101 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) I jeszcze jedenTakiego podejścia do prezentacji ryb do zdjęcia (położona na kamieniach) nie propagujemy na JB.PL Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Września 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyPL Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Oprócz lisów i mnie na ostatniej fotce robak lipińskiego ? Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez CzarnyPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Tak lipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Pepe, zapraszam jak najbardziej, myślę,ze my też możemy się jeszcze wiele nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 tym razem Wisa http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/krakowscy-strazacy-walcza-z-duza-plama-oleju-na-wisle/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) tym razem Wisa http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/krakowscy-strazacy-walcza-z-duza-plama-oleju-na-wisle/Swietnie. Kolejne zatrucie. Ciekawe czy znajdzie się winny? Miejmy nadzieję, że to nie zaszkodzi rybom. Edytowane 3 Września 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 E tam zatrucie. Plama 30m. Pewnie jakiemuś trolingowcowi, przy uzupełnianiu paliwa, "się chlapło" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) nooo....pamiętam jak cała Wisłą taka była jeszcze kilka lat do tyłu i jakoś było i ryby były i wędkarze....damy radę...przynajmniej mają na czym ćwiczyć ...coś tam z łódki się wylało albo kucharz wymienial fryturę na barce pod Wawelem i nie wiedział co zrobić ze starym olejem Edytowane 3 Września 2015 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 dziś miały być sandacze ale po meczu troszkę mi się zaspało i nad wodą byłem dopiero koło 9-tej . Dużo lawirowałem między łanami płynącej trawy i gdyby nie ryby to długo bym nie łowił ale dało się coś upolować i kilka klusków się zdarzyło część na smużaka potem na igiełkę od Janusza. Gdzieś koło 10-tej kluski zielsko przestało płynąć tylko że niestety musiałem już wracać a fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Miał być sandacz, ale 50cm innej ryby też może być p.s. Arctica 5000 przy tym grubasie jakaś mała się wydaje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Miał być sandacz, ale 50cm innej ryby też może być p.s. Arctica 5000 przy tym grubasie jakaś mała się wydaje Na sandaczowego wobka go zlowiles czy na cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 wobler 9cm sandaczowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 wobler 9cm sandaczowy A my się ze smużakami uganiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi