Skocz do zawartości

Wody w okolicach Krakowa

dawid_

Rekomendowane odpowiedzi

E tam fajnie jest sumek troche mnie przetergał po opasce...efekt w nocy :) nie do zapomnienia...nietety ownery w woblerze nie wytrzymały i delikwent zwiał...no w końcu miały być sandacze B) . Potem już tylko trudy nocnej orki wprawdzie było parę puknięc stuknięć niestety bez efektu brzegowego ale ryba jest niech się jeszcze tylko troszkę woda schłodzi -_-

P. Michał mialeś rację że nie wytrzymają

Edytowane przez Piotr Boruch
  • Like 4

dzisiaj po 30-40 minutach holu, przejściu prawie całej Wisły w poprzek bystrza,bieganiu 300 m w dół znowu 1:0 dla suma (przyłów żyłka 0.25), na 0,20 wyciągałem do 120-140cm tego się jednak nie dało.

w tym roku już 5:0 dla suma przyłowionego, gdy jako cel , kilka razy na 0 wychodziłem... :D

muszę się chyba nastawiac wytrwale i z samozaparciem na tę rybę w przyszłości :D :)

Wczoraj na przemian zestawem mocniejszym i lżejszym, zgadnijcie , na który uderzył :) :D

Ale po 40-50 min i spaleniu olbrzymiej ilości kalorii zwł. przezemnie wreszcie 5:1 z sumkami,

tylko 1,2m,ale bardzo waleczny :)

Był jeszcze bolek ok.60cm i odjazd czegoś parometrowy ze spięciem .

Zdjęcie z komórki jest jakie jest, a i tak uroków wędkarstwa żadne zdjęcie nie odda :) post-49044-0-96589600-1442220614_thumb.jpg

• Like 7

Tak, 1-2 dni przed zmianą to z reguły okres dobrego żerowania.

A tak chciałem dzisiaj na rybki, ale nie zawsze można na zawołanie :D

Gratuluję, fajny sprzęt K-Pon, ten BestMaster to wystarcza trochę pewnie na przyłowy sumków :)

Fantom spory tzn. ciężki,albo miałeś cudownie głęboką wodę albo dość szybko prowadziłeś.

Edytowane przez jerzy6

A są konieczne? Ludzie małej wiary...

Mam z dzisiaj ok 30 zdjęć. Nad wodą chętnie pokażę bo z debilphona dodawanie na forum to porażka, za dobry aparat mam :P

Edited:

Powyższe do Fifki :)

Jerzy dzięki :)

Sprzęt wytrzymał 180cm sumka ale lakier na omotkach popękał i był naprawiany.

Edytowane przez K-Pon

A są konieczne? Ludzie małej wiary...

Mam z dzisiaj ok 30 zdjęć. Nad wodą chętnie pokażę bo z debilphona dodawanie na forum to porażka, za dobry aparat mam :P

Edited:

Powyższe do Fifki :)

Jerzy dzięki :)

Sprzęt wytrzymał 180cm sumka ale lakier na omotkach popękał i był naprawiany.

Albo zły telefon albo za dobry B)  B)  B)

Wystarczy kabelek włożyć do slota, połączyć z kompem, zgrać na pulpit, zmniejszyć rozmiar i wstawić.  :D  :D  :D. Co by się oczy mogły nacieszyć 80-takiem.

Edytowane przez fifek