MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zaczyna się "wielkie żarcie " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Dzisiaj 8 h na czysto. Totalne zero. Dawno tak nie było. Ale wiatr ze wschodu ryba chodu jak mówi stare wislane przysłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zaczyna się "wielkie żarcie " Dzisiaj 8 h na czysto. Totalne zero. Dawno tak nie było. Ale wiatr ze wschodu ryba chodu jak mówi stare wislane przysłowie.To jak w końcu z tym żarciem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zarcie jest ale nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zarcie jest ale nie u mnieW sensie ze nie zabierasz ?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 W sensie, ze dzisaj na 8 h lowienia 0 bran. I aparat w komorce mi sie akurat nie popsol jak co niektorym z Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 moi drodzy, a jak tam stan? podniosło się coś od ostatnich 2ch tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Stan taki jak od miesiaca. Niziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 smuteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) E tam fajnie jest sumek troche mnie przetergał po opasce...efekt w nocy nie do zapomnienia...nietety ownery w woblerze nie wytrzymały i delikwent zwiał...no w końcu miały być sandacze . Potem już tylko trudy nocnej orki wprawdzie było parę puknięc stuknięć niestety bez efektu brzegowego ale ryba jest niech się jeszcze tylko troszkę woda schłodzi P. Michał mialeś rację że nie wytrzymają Edytowane 12 Września 2015 przez Piotr Boruch 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 dzisiaj po 30-40 minutach holu, przejściu prawie całej Wisły w poprzek bystrza,bieganiu 300 m w dół znowu 1:0 dla suma (przyłów żyłka 0.25), na 0,20 wyciągałem do 120-140cm tego się jednak nie dało.w tym roku już 5:0 dla suma przyłowionego, gdy jako cel , kilka razy na 0 wychodziłem... muszę się chyba nastawiac wytrwale i z samozaparciem na tę rybę w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wczoraj na przemian zestawem mocniejszym i lżejszym, zgadnijcie , na który uderzył Ale po 40-50 min i spaleniu olbrzymiej ilości kalorii zwł. przezemnie wreszcie 5:1 z sumkami,tylko 1,2m,ale bardzo waleczny Był jeszcze bolek ok.60cm i odjazd czegoś parometrowy ze spięciem .Zdjęcie z komórki jest jakie jest, a i tak uroków wędkarstwa żadne zdjęcie nie odda 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 pozazdrościć miejscówki okolice Brzeska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) pozazdrościć miejscówki okolice Brzeska?Okolice szerzej zakreślone Edytowane 16 Września 2015 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziś się poszczęściło i trafiłem kilka boleni: 70, 80, 74 i 3x ok 50.Waliły wzdłuż opaski jak głupie. Wędkowałem w najgorszą lampę tj. 12:00-14:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziś się poszczęściło i trafiłem kilka boleni: 70, 80, 74 i 3x ok 50.Waliły wzdłuż opaski jak głupie. Wędkowałem w najgorszą lampę tj. 12:00-14:30Na jaki sprzęt łowiłeś? No i jaką przynętę jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 BestMaster 3m do 40g, stradic 4000, PP 8slick 15lb i P-line fluorocarbon 15lb, agrafka Dragon.Przynęty to bezstetowce Parf i Fantom 27g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziś się poszczęściło i trafiłem kilka boleni: 70, 80, 74 i 3x ok 50.Waliły wzdłuż opaski jak głupie. Wędkowałem w najgorszą lampę tj. 12:00-14:30A zdjęcia jakieś zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Tak, 1-2 dni przed zmianą to z reguły okres dobrego żerowania.A tak chciałem dzisiaj na rybki, ale nie zawsze można na zawołanie Gratuluję, fajny sprzęt K-Pon, ten BestMaster to wystarcza trochę pewnie na przyłowy sumków Fantom spory tzn. ciężki,albo miałeś cudownie głęboką wodę albo dość szybko prowadziłeś. Edytowane 17 Września 2015 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) A są konieczne? Ludzie małej wiary...Mam z dzisiaj ok 30 zdjęć. Nad wodą chętnie pokażę bo z debilphona dodawanie na forum to porażka, za dobry aparat mam Edited:Powyższe do Fifki Jerzy dzięki Sprzęt wytrzymał 180cm sumka ale lakier na omotkach popękał i był naprawiany. Edytowane 17 Września 2015 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) A są konieczne? Ludzie małej wiary...Mam z dzisiaj ok 30 zdjęć. Nad wodą chętnie pokażę bo z debilphona dodawanie na forum to porażka, za dobry aparat mam Edited:Powyższe do Fifki Jerzy dzięki Sprzęt wytrzymał 180cm sumka ale lakier na omotkach popękał i był naprawiany.Albo zły telefon albo za dobry Wystarczy kabelek włożyć do slota, połączyć z kompem, zgrać na pulpit, zmniejszyć rozmiar i wstawić. . Co by się oczy mogły nacieszyć 80-takiem. Edytowane 17 Września 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jutro w pracy może...W domu cieszy Trójka Dzieci i Żonka prawie nówka, mały przebieg, nie bita... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niemiec płakał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Panowie a jak sprawa z glonami dalej płyną nitki bo jak byłem w niedziele rano to nie dało się łowić na małe przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi