PePe. Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wczoraj wieczorkiem zero sandacza, ale za to był wąs około 120 centów u mojego kompana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dziś znowu sandaczowe przedszkole ale przynajniej pstrykały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Piszcie Panowie jak tam Wasze wyniki. Ja ostatnie kilka dni siedzę na L4 i pewnie jeszcze parę mi zejdzie Aż mnie serce boli, że w taką pogodę muszę być w domu zamiast nad rzeką Chociaż poczytam Wasze relacje... Edytowane 3 Października 2015 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Piszcie Panowie jak tam Wasze wyniki. Ja ostatnie kilka dni siedzę na L4 i pewnie jeszcze parę mi zejdzie Aż mnie serce boli, że w taką pogodę muszę być w domu zamiast nad rzeką Chociaż poczytam Wasze relacje...Nie masz co żałować bo nic ciekawego się w tym tygodniu nie dzieje....tylko mistrz tadekb coś tam łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie masz co żałować bo nic ciekawego się w tym tygodniu nie dzieje....tylko mistrz tadekb coś tam łowi Ktoś się nawet może potknąć i ładnie to opisać Dla mnie liczy się obecność nad wodą, ryby to tylko (i aż) wisienka na torcie Także piszcie jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Wczorajszego popołudnia odwiedziłem jeszcze slawną śmierdziuchę. Ryb mnogo same klenie i jazie. Najpierw schodząc powyzej ze skarpy wpadłem w bobrową jamę i zaraz potem w komandoskim stylu znalzłem się tuż przy wodzie. Potem puściłem z prądem woblerka i zaraz zgarnąl go ładny jasio, który zaraz spadł, a potem przerzuciłem dwa pudełka i to było na tyle, a i jeszcze kończąc spojrzałem ze skarpy i ryby dalej tam były i to by było na tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Wczorajszego popołudnia odwiedziłem jeszcze slawną śmierdziuchę. Ryb mnogo same klenie i jazie. Najpierw schodząc powyzej ze skarpy wpadłem w bobrową jamę i zaraz potem w komandoskim stylu znalzłem się tuż przy wodzie. Potem puściłem z prądem woblerka i zaraz zgarnąl go ładny jasio, który zaraz spadł, a potem przerzuciłem dwa pudełka i to było na tyle, a i jeszcze kończąc spojrzałem ze skarpy i ryby dalej tam były i to by było na tyle Hehe, chciałbym to zobaczyć Czyli trochę trafiłem z tym potknięciem Cieszy, że ryby są. A że nie biorą? Cóż taka już nasza karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja dziś okolice Dąbrówki Morskiej na smużaki 7 kleni największy 45 cm zostałem po zmroku do 19 tej z cięższym kijem i woblerami 5-7 cm ale nic się nie działo . Woda kryształ taka jak lubię tylko z moimi kleniami już gorzej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja dziś okolice Dąbrówki Morskiej na smużaki 7 kleni największy 45 cm zostałem po zmroku do 19 tej z cięższym kijem i woblerami 5-7 cm ale nic się nie działo . Woda kryształ taka jak lubię tylko z moimi kleniami już gorzej jutro jade w to miejsce tylko że po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Wczorajszego popołudnia odwiedziłem jeszcze slawną śmierdziuchę. Ryb mnogo same klenie i jazie. Najpierw schodząc powyzej ze skarpy wpadłem w bobrową jamę i zaraz potem w komandoskim stylu znalzłem się tuż przy wodzie. Potem puściłem z prądem woblerka i zaraz zgarnąl go ładny jasio, który zaraz spadł, a potem przerzuciłem dwa pudełka i to było na tyle, a i jeszcze kończąc spojrzałem ze skarpy i ryby dalej tam były i to by było na tyle A jak z wielkością ryb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jaśki fajne 40-50 klenie takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wczoraj 4 godziny nad wodą bez brania, miejscówka bankowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Myślałem, że tylko u mnie taka kiszka... Tez byłem wczoraj od świtu jakieś 3h i jednego okonia wydłubałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jest trudno, ale spece łowią i to grubo. Mnie dzisiaj bolki pokonały, jakby nie sandaczyk 20-25 to bym zszedł o kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Trochę słabo ostatnio.Wczoraj za ponad 7 godz. łowienia 1 bolek ok.68cm, 2 szczupaczki i 3 małe klenie.Bolek i szczupaczki na Widły.A przedwczoraj w nocy byłem na Dunajcu koło Tarnowa i zero, tam to dopiero kiszka, ani jednego walnięcia nie słyszałem. Edytowane 5 Października 2015 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Dzisiaj trzy godzinki nad wodą i tylko 4 okonki, największy 28 cm, mniejszych nie mierzyłem - na oko 20+. Jedna obcinka szczupaka prawie pod nogami. Nawet te okonki jakieś bardzo niemrawe się wydawały. Nie chciało im się walczyć i nie rzucały się mocno przy odhaczaniu. Jak przyszedł wiatr wszelkie brania się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) U mnie dzisiaj taki się zdarzył na miejskim i troche okoni, ale za to zestaw fajny jak na takiego 65. Nano 0,04 z fluorkiem i główką 3gr Edytowane 6 Października 2015 przez Piotr Boruch 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Dzisiaj 12 godzin z Królową. Boleń 68, kleń 38 i drugi mniejszy. W środku dnia widziałem sporo ataków boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) A ja kleń ok. 35, spadł bolek ok. 65 i sum 120. Edytowane 6 Października 2015 przez etherni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Grzesiek,Sławek,pięknie! Ja byłem chwile ( po mega długiej przerwie) wczoraj w centrum miasta gdzie miałem jedno branie. Widiałem też ponton ,który "czego szukał" bo pływali w te i z powrotem na odcinku ok 700m. Długo to trwało,aż do 22.30. Tp chyba były jakieś manewry wojskowe bo ponton był pomalowany w maskujące moro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dzisiaj 12 godzin z Królową. i jeszcze powiesz że przez te 12 godzin rzucałeś non stop ?! Wczoraj dwie godzinki kontrolne nad wodą, jedno atomowe branie, odjazd i spad ale ostatnio przyzwyczaiłem się że ryby mi spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Grzesiek,Sławek,pięknie! Ja byłem chwile ( po mega długiej przerwie) wczoraj w centrum miasta gdzie miałem jedno branie. Widiałem też ponton ,który "czego szukał" bo pływali w te i z powrotem na odcinku ok 700m. Długo to trwało,aż do 22.30. Tp chyba były jakieś manewry wojskowe bo ponton był pomalowany w maskujące moro.... To trollerzy nocniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Grzesiek,Sławek,pięknie! Ja byłem chwile ( po mega długiej przerwie) wczoraj w centrum miasta gdzie miałem jedno branie. Widiałem też ponton ,który "czego szukał" bo pływali w te i z powrotem na odcinku ok 700m. Długo to trwało,aż do 22.30. Tp chyba były jakieś manewry wojskowe bo ponton był pomalowany w maskujące moro.... Coś mi świta kto ma taki ponton cały w moro. Moze chłopak co zgubil jak był wcześniej i szuka..ale czemu po nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dzisiaj byłem nad Wisłą 2 godziny z okładem. Mroźny wiatr i spora fala nie ułatwiały łowienia. Na haku tylko krótki szczupaczek i okonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Jedni szukają złotego pociągu, inni marmurowej lokomotywy;) Myśle ,że wiekszość wędkarzy w Krakowie wie czyj to ponton... Pepe, brania nocne czy jeszcze przy asyście słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi