PePe. Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Możesz napisać jak gruby miałeś fluo i jakiej firmy? Jaxon Satori Fluorocarbon 0,35mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Iść na naszej Wiśle na ilość... przy sandaczach.... proszę, przestańcie, nie mogę pracowć... :D niestety wiedziałem wcześniej ze kolega @Michcio jutro będzie na Czorsztynie stąd też i ten wywód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Pepe w którym miejscu bo jakoś nie rozumiem...A czemu myślisz że to było do Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 oki nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 niestety wiedziałem wcześniej ze kolega @Michcio jutro będzie na Czorsztynie stąd też i ten wywódAaaa... jak na Czorcie to co innego.Ja sobie po prostu próbowałem wyobrazić "pójście na ilość" z sandaczami na naszej Wiśle i irracjonalność takiego pomysłu mnie rozpieprzyła W temacie Wisła koło Krakowa: To "koło Krakowa" rozumiane baaaardzo szeroko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) To "koło Krakowa" rozumiane baaaardzo szeroko Ten tu lowi a ja jakieś pier....lone słupki liczę na koniec mc-a Edytowane 3 Listopada 2015 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) E tam, łowi...Bardziej uczy się listopadowych boleni.Dzisiaj 1: 4 (do przerwy0:2, po przerwie było już 0:4, w doliczonym czasie ustrzeliłem honorowego )Tak więc dziś klaps od Wisły, ale z miłym końcem Edytowane 3 Listopada 2015 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wczoraj 2 godzinki na W3 w pogoni za sandaczem z opadu, wyprawa zakończona jednym braniem i to w postaci przyłowu: http://jerkbait.pl/topic/35440-przyłowy-2014-2015/?p=1766948 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiełbik Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 w miarę oglądania grubych sandaczy tutaj narastała i u mnie ochota zapolować i wybrałem wczoraj koło 20:00. Trzeci rzut, pstryk, sandacz 62cm No to myślę sobie, Dzień Konia jak nic, pójdę na ilość i przy okazji pokażę sobie i innym wątpiącym, że na ilość iść się jednak da. Następne 3 godziny bez brania... Fajne takie nocne łowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No ale wczoraj tak ciemno było że butów nie widziałem. I właściwie ani na ilość ani na jakość. Jeden taki o którym w warunkach krakowskich warto zapomnieć(taki 50-tak). Zato fajnie cmoknął tak dosłownie metr od kija, także holu nie było tylko wyleciał na brzeg. A potem zgubiłem samochód w tej mgle i dobrą chwilę szukałem i już bylem skłonny przypuszczać że ktoś mi ukradł a tu takie fajne znalezisko...jest w tedy to doszedłem do wniosku że czas wracać. Generalnie tak ciemno i mgliście że nawet bobry które pływały kołomnie nawet mnie nie zauważyły o chodzeniu po opasce raczej trzeba było zapomnieć zobaczymy jak dzisiaj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Trzeci rzut, pstryk, sandacz 62cm No to myślę sobie, Dzień Konia jak nic, pójdę na ilość i przy okazji pokażę sobie i innym wątpiącym, że na ilość iść się jednak da. Następne 3 godziny bez brania... Fajne takie nocne łowienie Czyli standardowo. Branie na zachętę, a potem, żeby się w głowie nie poprzewracało, jeb karczycho od Wisły Ja nie wątpię w to, że na naszej Wiśle "da się iść na ilość". Da się iść, gorzej potem z wynikami w praktyce I absolutnie się nie śmieję. Po prostu realnie oceniam. A trochę tą Wisłę schodziłem. A nocne łowienie pewnie, że fajne. Próbuj, nie zniechęcaj się, a jak się los uśmiechnie to wypuszczaj. zobaczymy jak dzisiaj....... Ano zobaczymy Ja już odliczam do dzisiejszych boleni. Choćby na godzinę, to i tak pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Biegałem wczoraj po W2 po znajomych metach ale bez brania. Emocje były dopiero jak wracałem autem przez tą mgłę, co wioska to kilku ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie, ale wam zazdroszczę, ze możecie chociaż na chwile wyskoczyć nad wodę... Ja może się wyrwę w przyszłym tygodniu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Panowie, ale wam zazdroszczę, ze możecie chociaż na chwile wyskoczyć nad wodę... Ja może się wyrwę w przyszłym tygodniu :-)Ja też dopiero najwcześniej w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiełbik Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 . Próbuj, nie zniechęcaj się, a jak się los uśmiechnie to wypuszczaj. jestem zainfekowany, w weekend kolejne podejście moje ryby w komplecie wracają do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jak tam Panowie? Łowił ktoś wczoraj, czy może wszystkich mgła i smog skutecznie zniechęciły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ten smog to własnie zachęca do tego by jak najwięcej czasu spędzać poza Krakowem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 wczoraj brak brań poza miastem mgła jeszcze większa. Obrazowo przedwczoraj stwierdziłem że było ciemno wczoraj nie widziałem nic ....dobrze że wiem gdzie była woda stojąc pod mostem nie widziałem...mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ten smog to własnie zachęca do tego by jak najwięcej czasu spędzać poza Krakowem;) Poza Krakowem w tym przypadku to kilkadziesiąt kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Zapowiada się bardzo ładny przyszły tydzień, jeśli chodzi o pogodę, z tego właśnie tytułu chciałbym zorganizować spotkanie-ognisko nad wodą (rzeka Wisła). Zbliżający się koniec sezonu 2015 to czas smutny możemy razem wspólnie powspominać i pobiadolic ile to ryb spadło i jakie były wielkie. Rzecz jasna nie na samym spotkaniu się skończy, ale też na wspólnym wędkowaniu w dzień i w nocy. Dlatego też godzina 14.30-15.00 to dobra godzina żeby zacząć spotkanie i poznać miejscówki przez dwie godziny do zmroku. Około 17.30-18.00 rozpalamy ognisko, zajadamy Toruńską lub Zwyczajną popijając herbatę. Godzina 19.00-19.30 zapinamy woblery sandaczowe lub gumy i na wcześniej upatrzonych miejscówkach "łowimy" sandacze. Około godziny 22.00 chwalimy się zdobyczami i kończymy ten wspólnie spędzony czas, a ja rozdaje nagrody Pytanie do chętnych osób czy dzień w środku tygodnia mógłby być czy tylko weekend wchodzi w grę ? p.s. Tylko C & R mięsiarze niech zostaną w domu ! Miejsce spotkania podam tylko najbardziej zainteresowanym osobom na PW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Zapowiada się bardzo ładny przyszły tydzień, jeśli chodzi o pogodę, z tego właśnie tytułu chciałbym zorganizować spotkanie-ognisko nad wodą (rzeka Wisła). Zbliżający się koniec sezonu 2015 to czas smutny możemy razem wspólnie powspominać i pobiadolic ile to ryb spadło i jakie były wielkie. Rzecz jasna nie na samym spotkaniu się skończy, ale też na wspólnym wędkowaniu w dzień i w nocy. Dlatego też godzina 14.30-15.00 to dobra godzina żeby zacząć spotkanie i poznać miejscówki przez dwie godziny do zmroku. Około 17.30-18.00 rozpalamy ognisko, zajadamy Toruńską lub Zwyczajną popijając herbatę. Godzina 19.00-19.30 zapinamy woblery sandaczowe lub gumy i na wcześniej upatrzonych miejscówkach "łowimy" sandacze. Około godziny 22.00 chwalimy się zdobyczami i kończymy ten wspólnie spędzony czas, a ja rozdaje nagrody Pytanie do chętnych osób czy dzień w środku tygodnia mógłby być czy tylko weekend wchodzi w grę ? p.s. Tylko C & R mięsiarze niech zostaną w domu ! Miejsce spotkania podam tylko najbardziej zainteresowanym osobom na PW Super pomysł, jestem jak najbardziej za! Wracam do Krakowa w najbliższą niedzielę, poniedziałek i wtorek - do pracy. Środę chyba wszyscy mamy wolną? Czwartek i piątek mam urlop. Także jeśli o mnie chodzi pasuje mi od środy wzwyż (najmniej chyba czwartek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) fajniutko ja się pisze jak tylko czas pozwoli pn, czw, pt może być w weekend jakoś pewnie dalej wyskocze więc odpada Edytowane 6 Listopada 2015 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jak chodzi o mnie to łikendy jak najbardziej.11 też mi pasuje. W tygodniu mi pasuje, ale dopiero 16-20 listopada.Nawet mam pomysł na fajne miejsce gdzie kilka osób da radę blisko siebie połowić. Zresztą w stadzie i tak pewnie nie naszalejemy z wynikami, ale chyba nie o to chodzi. A przy okazji wycieczka by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Zapomniałem że 11 w środe jest wolne ! To będzie ten dzień Tadek zdzwonimy się i powiem Ci o którym miejscu ja myslę, a Ty zweryfikujesz Edytowane 6 Listopada 2015 przez PePe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jestem chętny! Super pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi