etherni Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Co do spotkania - muszę uzgodnić z małżonką, ma prawo weta bo kupiła mi nowy kij. Generalnie jestem chętny. Z wiesci znad wody - dzisiaj W3, kilka kleni 30-40, i siadł wreszcie sandał w normalnym rozmiarze około 60. Zakończył karierę mojego ulubionego woblera zgryzając ster. Ryby w ogóle jak na sterydach czy innym mocarzu - klusek 40 na thrilla, dawał popalić tak, że oceniałem go na życiówkę albo bolka 60+. Sandałek też energiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Krucafuck, szkoda. 11 listopada mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Jestem bardzo chętny i cieszę się, że się spotkamy w gronie miłośników wędkarstwa,przyrody i Wisły. Wspaniały pomysł Pepe!Ja mogę tylko w weekendy i święta , także 11ego mi odpowiada bardzo. Edytowane 6 Listopada 2015 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Super sprawa, jak coś nie wyskoczy w ostatniej chwili to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Napiszecie miejsce tutaj czy tylko dla wtajemniczonych to będzie? Bo być może byłbym, zależy jak skończe we wtorek , a akurat cały tydzień wyjątkowo jestem w Krakowie, ten sezon to 0 w moim wykonaniu, więc mógłbym posłuchać jak inni to robią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Fajny pomysł z tym spotkaniem.Szkoda że nie w weekend Chętnie bym poznał szanowne grono Widzę, że nie jestem jedyny któremu nie pasuje 11ty.....cóż pozostaje mi liczyć na powtórkę zakończenia w któryś weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Co do spotkania - muszę uzgodnić z małżonką, ma prawo weta bo kupiła mi nowy kij.Spoko moja zawsze tylko pyta kiedy wrócę...i tak jej to weszło w nawyk że czasami nawet wtedy kiedy jeszcze nawet nie zdążę wyjść z domu. Także koledzy już wiedza jak na łódce dzwoni telefon zaraz padnie sakramentalne pytanie "kiedy wrócisz?" choćbym byl kompletmie nie potrzebny....ach te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam jeśli by było można to byłbym chętny do poznania kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jutro wieczorem będę pisał co gdzie i kiedy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 może jednak niedziela 15-tego ..zamiast 11-tego odpuści się Czorta... fajnie by było ...takie wspominki 2015 przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Spoko moja zawsze tylko pyta kiedy wrócę...i tak jej to weszło w nawyk że czasami nawet wtedy kiedy jeszcze nawet nie zdążę wyjść z domu. Także koledzy już wiedza jak na łódce dzwoni telefon zaraz padnie sakramentalne pytanie "kiedy wrócisz?" choćbym byl kompletmie nie potrzebny....ach te kobiety Moja pyta , czasem dzwoni z pytaniem czy sie nie utopilem, ale na ryby sama mnie nieraz wyrzuca "jedź, odpocznij, baw się dobrze", jak trzeba to i zakupy wędkarskie załatwi, no i nieraz w ramach prezentu coś dostaję. A otrzymać kij od żony w prezencie - to już nie w kij dmuchał ;-) Z spotkaniem we wtorek - na pewno nie dam rady na początek. Najwyżej dojade, z doskoku będę w kontacie telefonicznym z jednym z uczestników Swoją drogą to jestem ciekaw , ktorego z kolegów spotkałem wczoraj pod mostem w Niepołomicach... Kolega był w czapce SG, zamieniliśmy kilka słów. Ja mam dość charakterystyczną cechę w postaci zarośniętej facjaty , choć do ZZ Top jeszcze mnie nie przyjmą. Edytowane 7 Listopada 2015 przez etherni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Koledzy spotkanie 11.11.2015 - środa godzina 15.00miejsce spotkania będę wysyłał na PW Edytowane 7 Listopada 2015 przez PePe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dokładnie, nastęny weekend Panowie. Dajcie się uprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dokładnie, nastęny weekend Panowie. Dajcie się uprosić pogoda może juz nie byc taka łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A może 11, ale termin awaryjny 15 listopada?Idzie przybór. We wtorek ma dobrze polać na południu. A po tym co dziś widziałem na wodzie to jestem prawie pewny, że dobrze wahnie wodą. No chyba, że zbiorniki wyłapią. Nie pytajcie co widziałem. Nie powiem, bo i tak nie uwierzycie Po dzisiejszym wieczorze wiem, że nic nie wiem. Uczę się Wisły od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Czyli co brały na zabicie ?? Tak zazwyczaj jest przed przyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Fajnie to dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A co stoi na przeszkodzie żeby spotkać się i 11. i 15.? Nawet jak nie będą brały to przecież nic nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Chyba wiem co @tadekb widział. To ,czego ja początek, a niw skojarzyłem co się tym kleniom dzieje. Teraz ruszy reszta ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Panowie co te klenie wyprawiały? Bardzo jestem ciekawy, byłem wczoraj nad wodą jakieś 80 km poniżej Krakowa i nic nadzwyczajnego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoruus Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie załamujcie mnie i potwierdźcie proszę, że w sobotę w okolicach Krakowa nic nie brało na Wiśle . Byłem od 8 do 12.30 na rybach w okolicach Hebdowa i Nowego Brzeska i nawet puknięcia. Do rzeki poszło wszystko co miałem pod ręką i nic. Rzeka ekstremalnie niska i cały czas opadała, w woderach mogłem wejść na środek rzeki. W wodzie zero życia, nie widziałem żadnej rybki, już lepiej w samych Krakowie mi ostatnio szło gdzie przynajmniej okonie dopisywały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 @Dygnitorz, w piątek na W3 woda się dosłownie gotowała. Żarły z powierzchni, z toni, atakowały niemal wszystko, tyle że bardzo nerwowo i nie mogłem zaciąć - ale też kij 15-45 i pletka 10lb to średni sprzęt na klenie.@Yorus, w sobotę nie wiem, ale w piątek się działo. Mimo sprzysiężenia techniki przeciwko mnie, miałem kilka kleni i sandałka 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wczoraj żarły i drobne i grube. Z dzisiaj nie mam wieści.Obawiam się że 11 tego będzie już "po ptokach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi