coma Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Brudna i wysoka ale da się łowić. Trawy niewiele płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wyciągam wczoraj zaczep z Wisły a tam wisi żywy kleń ok.55 cm. Jedna kotwa od wobka w skrzelach a druga w zaczepie. Wydawało się że operacja uwalniania się udała, pacjent odpłynął ale zaraz wrócił brzuchem do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 GBP "nie lubię" tego.Dziś 1h biczowania ogólnie znanej miejscówki = strata 2 woblerów (pier..... plecionka Sunline Super PE 8 Braid 20lb .... strzelała przy wyrzucie woblerami ca 12g), następnie wyciągniecie 4 woblerów hm (Qcyk, Tomy, tomek1988 i Spinerman - w tym 2 moje zerwane 3 tyg, temu ) i w drodze do samochodu znalazłem mój zgubiony podbierak w okolicach majówki .Ogólnie dzisiaj woda niby żyła, piękne ataki środkiem i przy brzegach ale mi nic się nie udało złowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 jaki kolor wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Lekko trącona. Idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dwie godziny na główkach bez brania i dopiero po zmianie miejscówki cel zrealizowany:Ale adrenalina była dopiero przy "nieco" większym przyłowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 44cm dzisiaj przed burzą. odcinek nowochucki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Woda super przez godzinę łowienia czrery puknięcia . Zaczeło grzmień i zameldowała się ta kluseczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 nowohucki. .. Nowa Huta Ale i tak ładny kleks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nowohucki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzisiejszy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A, co mi tam, też się pochwalę:Nocny klusek na wobka własnej produkcji. 42-43cm. Sprzętowo - za grubo żeby była zabawa, celem był zębaty z uwzglednieniem wszędobylskich wąsików. Jakkolwiek kleks pokazał pazury i nie poddał się bez walki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzisiejszy w.potwornym upale Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Fajny klusek, ile miał? Im upał nie szkodzi, zresztą kleniom to chyba nic nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 U mnie dziś 2 okonki ok 20 cm i bolek 67 cm. Fotki nie mam godnej pokazania. Miałem jeszcze 2 chybione strzały bolasów. Wszystko w samo południe. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzisiejszy killerek. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzisiaj widziałem bolkki .Nie bolki bole wchodzły na płyciznę w piątkę ale najmniejszy chyba z 80 czegoś takiego nie widziałem nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Bolenie lubią upały i często można dobrze połowić i to duże sztuki w samo południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ale takich pyt za przeproszeniem nie widziałem nigdy. To nie do opisania gdy na 30 fm wody wpada banda boli który chyba każdy miał koło metra Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Metrowych nie widziałem ale 80-90 owszem i nawet mam na swoim koncie 3 sztuki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja chodzę za klenie ale miłonpopstrzeć coś niesamowitego Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Następnym razem może uda się nagrać film Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 1 lipca udalo sie przechytrzyc ok 1m sumka, zdjecia nie bedzie bo tlo oddaje miejscowke dosadnie cieszy bo zlowiony na legalu i nie przez przypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi