Bolen30 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 A jaka woda na wisełce na odcinku w3 kolor i stan jakby ktos miał takie info to dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Podniesione , mocno trącona , uciąg jak dla mnie duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Koledzy był ktoś dzisiaj na W3 .Jaka woda da się łowić. Bardzo proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Koledzy był ktoś dzisiaj na W3 .Jaka woda da się łowić. Bardzo proszę o info. Byłem wczoraj, wróciłem na 0. Woda brudna, podniesiona, spory uciąg jak na ten odcinek. Ale da się łowić, trawy dużo nie spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wieczorkiem szybki wypad na W2, mały wąsik siadł i było jeszcze kilka brań uczę się na nowo opadu bo przez ostatnie 3 lata tylko wobler 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ma ktos informacje bieżące na temat poziomu wody poniżej w3 i koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ma ktos informacje bieżące na temat poziomu wody poniżej w3 i koloru?dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Proszę o pomoc w logistyce spływu. W nocy z wtorku na środę planuję sumowy spływ na moim belly boat. Start na promie w Opatowcu a meta na następnym promie (droga wojewódzka 973). Urlopuję się w Lipnicy Murowanej i tamten teren nie jest dla mnie rodzimy. Wolę uniknąć łapania "stopa" i tym podobnych sytuacji. Jeśli ktoś mieszka w okolicy i byłby życzliwy odebrać mnie wieczorem z mety spływu (gdzie zostawię samochód) i zawieść razem ze sprzętem na start spływu (do Opatowiec) - to będę bardzo wdzięczny. Ponieważ wyjeżdżam za 4 godziny, nie będę miał dostępu do internetu. Podaję mój numer telefonu: 506 329 263. Wystarczy sms - oddzwonię. Można pisać tez w wątku - ale nie mogę gwarantować, że odczytam wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Gratuluję odwagi, ale apeluję o ostrożnosć!Woda będzie pewnie znacznie podniesiona,noc.... znasz dobrze rejon spływu?Ja bym się nie odważył w takich warunkach.Także w niektórych miejscach sterczą różne przeszkody, schowane pod powierzchnią wody. Edytowane 17 Lipca 2016 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Bardzo ryzykowna zabawa, belly w nocy, na nieznanym odcinku Wisły... tchórzem wodnym nie jestem, ale bym nie ryzykował. Jeszcze łodzią , której nie przebije podwodna przeszkoda to owszem, ale belly czy ponton to raczej w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Znam ten odcinek, więc bez obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Powodzenia ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 spodziewaj się wysokiej wody - w górach Dunajec szaleje... a jeśli się zdecydujesz to dobrej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Czy widziałeś czasami płynące większą wodą całe drzewa Wisłą?i inne przedmioty?Widziałeś jak takie drzewo osiada w jakimś miejscu np. między główkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Woda w Wiśle na W3 bardzo wysoka i szybka. Ja nie mogłem łowić, poszedłem na pobliski ciurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jak dziś woda na Wiśle? Przejrzała coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Wczoraj ok 20ej na w3 woda podniesiona, mocno tracona z silnym uciagiem, ja jeszcze dzisiaj sobie odpyszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanus Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) W3 dziś do 12.00 - nadal silny uciąg i mocno tracona, nie opada. Na wodzie cisza.... Edytowane 20 Lipca 2016 przez romanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 I jak wisełka może powoli opada ponizej w3 ktos z sznownego towarzystwa wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 I jak wisełka może powoli opada ponizej w3 ktos z sznownego towarzystwa wie?Wojtek jeszcze pewnie do przyszłego tygodnia nic z ryb Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Wczoraj poniżej ujścia Raby już trochę brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A jaki kolor ma woda Jurku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak tak będziecie czekać na odpowiedni kolor i stan wody w Wiśle to może na jesieni coś tam połowicie, bo w niedziele znowu burze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Na Wiśle w Krakowie do czasu aż będą drzewa płynęły woda zawsze jest dobra. Więcej samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Bylem dzis na w3, woda opada, stan podwyzszony od typowej nizowki aczkolwiek dla mnie juz za niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi