jerzy6 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) A jaki kolor ma woda Jurku ?trochę mętna, ale to nawet lepiejboleni nie było widać , coś w ogóle w tym roku z nimi na moim odcinku kiepsko, brały mi tylko małe klonki i sumki. Edytowane 22 Lipca 2016 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jak nasza Wisełka opadła juz poniżej w3 by odsłonic główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jak nje to będziesz mial super przelewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj 1sumek po 50m rajdzie spięty na Krakuska-wygięła się kotwiczka, 1 wyjąłem ok.120cm na wobler 7cm J.Widły, zdjęcia nie zrobiłem, bo podczas holu nabrałem wody do śpiochów i zalałem też kompakt-odmówił posłuszeństwa.Niepokoi mnie trochę na moim odcinku mała ilość narybku i drobnych rybek w tym roku na Wiśle, mało też ataków boleniowych. Wczoraj byłem na Popradzie woda trochę mętna, ale narybku mnóstwo! Złowiłem ok.8 klonków i tylko 1 brzana-lokomotywa zerwała mi zestaw z żyłką 0,18.Także jak na tę wodę to mizernie może przez to zmętnienie...Jeszcze wracając do tych klonków na Popradzie, kilka lało mleczem! O tej porze to dziwne- drugie tarło, czy pierwsze spóźnione? Edytowane 24 Lipca 2016 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dzisiejsza nocka słodko-kwaśna. Najpierw sandałek 80 strzelił pod nogami w zaczarowany ołówek. Potem atomowe branie wąsa na dużą gumę w opadzie. Niestety między nami były zatopione drzewa gdzie ostatecznie zaparkował i urwał pletkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Niezły wynik. Odcinek wolny czy szybki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Sandał raczej na wolnym, sum w ostrej, głębokiej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Sandała wyciągnąłeś? ,bo to już ładny. Ołówek glębiej czy płytko chodzący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Sorry,zobaczyłem fotkę,fajny Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ołówek płytko i strzelił tuż pod powierzchnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wczoraj z kolegą,- brały nam klenie , ale małe, złowiłem też małego sandała i brzanę 50+, która na kleniowym zestawie trochę powalczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 ja dzis od 5:15 do 8:00 - woda jak marzenie, ale martwa, 0 oznak życia i 0 brań - kolejna próba jutro/pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dziś tylko 40 minut nat wodą. Walił bolek aż miło. Jedno spięte branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzis 2,5h wieczorne na spokojnym w3, bez pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 My rownież W3 bez efektów dzisiaj ... Woda jeździła góra/dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No na takie zalamanie pogody to nad wode jedynie dla relaksu, nie dla efektow, jutro z rana zaatakuje to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja dałem spokój rybom na Wiśle kolo Krakowa jeżdżę w okolice Korczyna. Ryb naprawdę sporo. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja dałem spokój rybom na Wiśle kolo Krakowa jeżdżę w okolice Korczyna. Ryb naprawdę sporo. Polecam.Dawaj takie info ????,kiedys przyjedziesz i pomyslisz skąd tu tylu ludzi.???? Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez marianosum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Wlasnie google mapsuje to miejsce ???? Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Dadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 A jerka czytają różni... dostawcy mięska do restauracji też. Więc ograniczmy się do W2,W3,W4. Konkretne miejscówki to można koledze polecić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a przy okazji to już Okręg Tarnowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jak mowilem tak zrobilem, dzis rano w3, tylko 2 bolki w gimnazjalnym rozmiarze, woda martwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Panowie Krakowiacy! Zapraszamy na Street Fishing Kraków, już 27 sierpnia!Zarówno spiningistów, jak i muszkarzy- dla nich również przewidujemy atrakcyjne nagrody http://jerkbait.pl/topic/76282-street-fishing-extreme-kraków-dyskusja/?p=1958386 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Panowie czy ktoś z zapisanych jest chętny na rozpoznanie miejscówek przed SFP w przyszłym tygodniu? Pasuje mi od poniedziałku do czwartku od godziny 16 w górę.A przyznaję że na tym odcinku jeszcze nie dane było mi łowić.https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1xlYdxOWbdli6BjrwouM1aW83EXk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi