norbertkrakow Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Okolice Korczyna są wielkie , hehe. Dużo tam miejsc fajnych, ja łowię ale ludzi mało z rybami widziałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Dzisiaj na Wiśle oprócz drobnicy wreszcie fajna rybka http://jerkbait.pl/topic/74000-brzany-2016/page-3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ja byłem w sobotę na W3 i ze skarpy widziałem piękne bolenie ok 70-80cm, ale nie potrafiłem ich skusić, ale za to udało mi się je spłoszyć Jak to mówią "na wypatrzonego nie złowisz"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Nikt nic nie pisze, aż załamać się można, tak cienko jest , czy Wam się nie chceta.Ja dzisiaj byłem i niewiele mam, cholera, do napisania poza tym, że bolki mnie wykpiły kompletnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszkuuu Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 U mnie nic ciekawego poza tym że wczoraj 2 medalowe leszcze poszły z przyponem. To z pewnością był już "ten" kaliber. Nie miałem szans łowiąc batem. Następnym razem przygotuje mocniejszy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Nikt nic nie pisze, aż załamać się można, tak cienko jest , czy Wam się nie chceta.Ja dzisiaj byłem i niewiele mam, cholera, do napisania poza tym, że bolki mnie wykpiły kompletnie...Bylem na W3 w czwartek - bolki mnie zmiażdżyły. Stałem nad stadem, 55-65, chyba z 10 sztuk. Waliły jak szalone, skakały w powietrze, nic nie chciały zagryźć, a pokazałem im niemal dwa pudełka przynęt. Od przecinaków przez kleniowo-pstrągowe aż po gumy. Tylko krąp spirita zeżarł, a potem grunciarz władował się obok i spłoszył wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanus Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Panowie , woda ( W3 )bardzo niska ?! Edytowane 11 Września 2016 przez romanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jak byłem ostatnio to wręcz przeciwnie - wysoka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jest niska ale robią skoki po około50cm góra i dół.Ale bolenie nawet aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanus Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 hejka mam pytanie czy pomidorki koktajlowe już są na w3 jak rybki nie biorą to przynajmniej można sobie to zrekompesować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszkuuu Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pomidorki koktajlowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 hejka mam pytanie czy pomidorki koktajlowe już są na w3 jak rybki nie biorą to przynajmniej można sobie to zrekompesować)W tym roku nie widziałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 W tym roku pomidorki nie dopisały A szkoda bo zawsze można było do domu wrócić ze zdobyczą i być w porządku z C&R 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Na W4 czyli już tarnowskim udostępnionym są pomidorki, ale nie koktajlowe, a zeszłoroczne w roli sałatki szału nie robiły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cóż moze trza założyć nowy wątek czyli mój ogród i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja dałem spokój rybom na Wiśle kolo Krakowa jeżdżę w okolice Korczyna. Ryb naprawdę sporo. Polecam.Dawaj chwal się tymi rybami z Korczyna.Których to tych rybów w korczynie jest sporo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dawaj chwal się tymi rybami z Korczyna.Których to tych rybów w korczynie jest sporo? uklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Niektórzy forumowicze to tak pier...ą, że aż pyta mięknie.Kolego Albatros powiem to ostatni raz na forum. Po roku 2010 po powodziach, szczególnie tej zimnej późną jesienią odcinek jest zamieciony przez Dunajec. Od tego roku coś zaczyna drgać, ale to jest nie do odbudowania.Osobiście przeniosłem się na inne odcinki Wisły, oraz Dunajca gdzie jeszcze można połowić-widać rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 I jeszcze jedno, żeby mieć obraz gdzie są ryby, a gdzie ich nie ma trzeba zjeździć sporo kilosów i to nie na zasadzie, że byłem raz i nie połowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tylko byłem wiele razy i nie połowiłem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ale coś zaczyna powoli się ruszać, oby w dobrym kierunku Przed wczoraj wymęczony sandaczyk +/- 60cmWczoraj dwa sandaczyki 50-60cm + niespodziankaNiespodzianka przywaliła ostro, byłem pewien ze to Boleń, ładna walka do samego końca, wślizg do podbieraka i trochę jestem zawiedziony że "ten Boleń" taki mały 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Piękny kluch Mierzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nie, ale 55-60cm tak na oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ostatnio słyszałem o klusce 65-70cm z nocki... Zródło dla mnie wiarygodne ale zdjęcia brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi