GPB Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Nocny chlapacz z główki. Nabrał się na sniperka z wyłamanym sterem. Tym razem wyrwę się na zlocik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 16 lub 23 październik (niedziela) która data dla Was lepsza ? dla mnie obydwie są OK bo pomiędzy tymi dniami obchodzę urodziny i mogę postawić herbatę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) W moim przypadku tylko 23 października. Edytowane 30 Września 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Też mi ten termin bardziej pasuje no to poszło 23 października godzina 16.00 miejsce spotkania będę wysyłał na PW osobom które zgłoszą swoją 90% obecność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wstępnie mogę się zapisać jak będzie blisko od roboty to dojadę po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 23 jest dla mnie póki co ok.Tak więc na te wymagane 90% będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martynski Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Będę jak i rok temu. Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Będę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Także będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Ja już trenuję .Ale dzisiaj 3 bolki, jeden ładniejszy, parę kleników, a sandaczy jak zwykle 0.1mały na Rapalkę, 2 po zapadnięciu całkowitych ciemnosci na ołówek J.Widły, w dość ostrym nurcie i te były ładne.Jak na małą ilosć bolków na moim odcinku Wisły to można powiedzieć, ze znalazłem mini zgrupowanie i coś się działo. Edytowane 1 Października 2016 przez jerzy6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 ... a sandaczy jak zwykle 0.U mnie tak samo, tradycyjnie sandaczowa wyprawa dała klenia, tradycyjnie niecałe 50 i tradycyjnie na własnego wobka "brudasa". Niestety siadł telefon, więc nie mam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Panowie, łowił ktoś na Wiśle na odcinku między Dąbiem a mostem Wandy? Bardziej konkretnie - w okolicach elektrowni w Łęgu. Bywam tam czasem "spacerowo" i zaglądam nad wodę, widzę, że są ślady po grunciarzach, ale sama rzeka wydaje się monotonna i zamulona. Jest sens tam spacerować ze spinningiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 zawsze warto polatać ze spinningiem choć woda w tamtych okolicach nie rozpieszcza , zdarzają sie klenie i krótkie sandacze , raz na czas jakieś wąsy ale bardzo sporadycznie i to raczej żadne medalowe takie do 120 ,a i w tamtym roku jeden szczupak o dziwo miarowy , co uważam za spory sukces bo szczupak na krakowskiej wisle to naprawdę rzadkość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dzięki.Na klenie i krótkie sandacze to mi szkoda czasu.Myslałem, że na spokojnej wodzie, to można z pontonu (bez silnika) czegoś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Dzisiaj u mnie znowu coś się działo.Na początku 2 walnięcia na ołówek RH po powierzchni, potem rapala tylko odprowadzona, na zaczarowany ołówek J.Widły 1 spięty , drugi już wycholowany bolo 70+-ładna walka w bystrej wodzie.Następnie po wędrówce w dół opaski siada sumek i po krótkim odjeździe zostawia wymiociny.Wracam w górę opaski, bolki ponownie biją, ale po paru minutach cisza, tak, że myślałem, ze je spłoszyłem. I wtedy na ołówek Janusza głęboko chodzący uderza sum i...udaje zaczep. Próby poruszenia go na siłę sprzętem z żyłką 0,25 powodują, ze tylko jakby lekko porusza się czasami na boki i w pewnym momencie zostaję z luźną żyłką bez woblera za to z wiadomym śladem obecności suma.Dobrze zaczynające się łowienie zakończone jednak przegraną... Edytowane 2 Października 2016 przez jerzy6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nieźle, nieźle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Gdyby jeszcze całkiem wykorzystać to bardzo dobre żerowanie drapieżników to byłoby lepiej , szkoda tego sumka, mogłem wieczorem zmienić wędkę na mocniejszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Rozumiem, że na ostatnim zdjęciu miał być tenże sumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 U mnie też się trochę działo w ubiegły weekend http://jerkbait.pl/topic/74000-brzany-2016/page-5#entry1986529 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Owszem, ale szanse były niewielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 U mnie też się trochę działo w ubiegły weekend http://jerkbait.pl/topic/74000-brzany-2016/page-5#entry1986529 Pięknie! I to w "Wiśle koło Krakowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Pięknie! I to w "Wiśle koło Krakowa"?Nawet "w" Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 no to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A już myślałem , ze to koło mnie taki podobny wygląd brzegu Wszędzie jest podobnie..Coma brzany coś pięknego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Cześć,Chłopaki piszcie wasze obserwacje. http://wiadomosci.onet.pl/krakow/kolejna-awaria-w-hucie-dwa-tysiace-litrow-sciekow-trafilo-do-kanalu-suchy-jar/z1e0gb ...Tymczasem właściciel huty został ukarany mandatem w wysokości 500 złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi