PePe. Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 50, 70cm i latający aparat w jednej ręce trzymam rybkę w drugiej aparat i próbuję nastawić samojebkę z opóźnieniem 10 sek. sznurek od aparatu zahacza o zęby zeda, a ten dostaje szału i skacze jak poparzony z moim aparatem przeskakuje z ręki do ręki, kiedy opanowałem sytuację, aparat zdechł ale najważniejsze że zed odpłynął w dobrej kondycji 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 PePe. O której? Na co? Jeśli nie tajemnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Ja wczoraj koło Niepołomic tylko 1 klenia dobre 50+ na Rapalkę Original ,sandaczyka widziałem tylko 1 uderzenie.Ale fajnie było, woda już bdb, tylko ryb prawie nie widać,ani nie słychać.. Edytowane 28 Października 2016 przez jerzy6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 PePe. O której? Na co? Jeśli nie tajemnica...Zaraz jak nastała ciemność koło 18, z opadu na jiga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Hehe, to miałem dobre "psieczucie", bo właśnie wróciłem ze sklepu z zapasem gum sandaczowych na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Moja wieczorna radość...http://jerkbait.pl/topic/70002-sandacze-2016/page-9 Edytowane 29 Października 2016 przez jerzy6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Piękna sprawa!Ja się jutro wybieram gdzies powyżejKrakowa i sam nie wiem, czy lepiej z rańca, czy pod wieczór... PS:Jerzy - woda sporo podniesiona? Czysta? Edytowane 30 Października 2016 przez pezet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Fajna ryba Jerzy6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @PePe. Dobry pancerniak http://digitalcamerapolska.pl/strefa-sprzetu/1667-stylus-tg-860-nowy-twardziel-olympusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Piękna sprawa!Ja się jutro wybieram gdzies powyżejKrakowa i sam nie wiem, czy lepiej z rańca, czy pod wieczór... PS:Jerzy - woda sporo podniesiona? Czysta?Jest średni stan, czyli w stosunku do całego sezonu to jest podniesiona trochę, ale dość czysta, w/g mnie taka najlepsza Ha! Popatrzyłem na pogodynkę podest -podnosiła się , czyli jeszcze 1 doświadczenie, ze to dobra pora na ryby. Edytowane 30 Października 2016 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Niestety przed chwilą wróciłem.Woda dużo wyższa i brudniejsza , nic nie złowiłem i nic nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 To ujowo......Bo ja się wybieram jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Niestety przed chwilą wróciłem.Woda dużo wyższa i brudniejsza , nic nie złowiłem i nic nie widziałem.Co Ci mówi tym razem doświadczenie?. Jerzy aby dojść do jakiś wniosków i jakiejś tam teorii to trzeba pojeździć bardzo często i gęsto w jedno rybne miejsce. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Takich dni w ciągu roku, ze nic nie złowię jest sporo niestety na Wiśle.Doświadczenie wiele nie mówi...Tłumaczę wtedy brak skuteczności łowienia zmętnieniem wody, nie żerowaniem, pochowaniem się ryb w kryjówkach przy dnie..etc..A prawda może być taka, ze nawet gdzieś tam pochowane coś tam żerują tylko nie umiem lub nie umiemy poradzić sobie w tych warunkach, je zlokalizować i zachęcić prezentacją przynęty do brania...W dodatku w łowisku gdzie naprawdę wiele ich nie ma. Edytowane 30 Października 2016 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 ginel, on 30 Oct 2016 - 21:00, said:Co Ci mówi tym razem doświadczenie?. Doświadczenie (życiowe) mówi nam na przykład, że ZAWSZE umiera ktoś inny A ja dzisiaj byłem powyżej Tyńca - warunki idealne: woda delikatnie podniesiona, ale czysta, niebo zachmurzone, lekki wiaterek... Ale nic się nie uczepiło, choć kombinowałem z różnymi przynętami.Jedno puknięcie mogło być delikatnym braniem albo potrąceniem linki przez rybę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A poniżej Krakowa woda dzisiaj czysta ale płynęło tyle zielska że wymiękłem po godzinie. Może mnie ktoś oświecić skąd to się bierze przy niskiej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Tam gdzie byłem, co chwilę płynęły bobrowe zgryzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 A poniżej Krakowa woda dzisiaj czysta ale płynęło tyle zielska że wymiękłem po godzinie. Może mnie ktoś oświecić skąd to się bierze przy niskiej wodzie.Wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Coś dla oka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 PePe nie tylko dla oka , ale i dla radości ducha! Gratuluję częstych połowów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dzięki Jerzy To w takim razie coś dla drugiego oka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Super zedy PePe Ja tylko podziwiam bo chory siedzę a ciągnie mnie nad wodę niezmiernie Edytowane 4 Listopada 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Piotrku, to już z drugiego wypadu, czy tego samego?Ile miały orientacyjnie? Na wobka czy jiga?Coma wracaj do zdrowia! Bo zdrowie najważniejsze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wczorajszy wypad na trzy godzinki, z opadu na jiga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dzisiaj rano od 5 do 8 - oczywiście bez efektów.O świcie rzeka cicha - żadnych plusków, żadnego ruchu.I dziwna temperatura - 8 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi