jerzy6 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 W miejscu sandaczowym dzisiaj niesopdzianka! sumek!http://jerkbait.pl/topic/73976-sumy-2016/page-5#entry2011824 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Brawo Jerzy! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dziękuję!Wyzdrowiałeś coma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jeszcze mnie trzyma cholerstwo jakieś niestety. Kaszel mnie dobija. Ale już ciut lepiej, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam jaka woda ( kolor ) na Wisełce jutro zapowiada się ładny dzionek i nie wiem gdzie uderzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie wiem, ale napisz jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Woda na W3 wysoka ale jak najbardziej do łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A jak aktywność zanderków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 U mnie standardowo do 50 cm.. większe mnie omijają szerokim łukiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Większe wracają do wody przez kanalizację miejską, dlatego z nimi jest trudniej.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 heh.. coś w tym jest.. ale myślę że nie jeden jeszcze pływa tylko są ostrożniejsze niż te małe,z resztą wystarczy popatrzeć zdjęcia co poniektórzy wrzucają.Te mniejsze dobrze rokują na przyszłość a jest ich dosyć sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Koledzy jak oceniacie stan drapieznikow na odcinku ktorego dotyczy ten temat. Dajmy na to sandacz ..sinusoida ilosciowa idzie w gore/ w dol / stoi w miejscu ?? Czy to przez powodzie i rozmycie klatek i dołków sandacze wyniosły się z okolic powiedzmy Niepołomic czy raczej skończyły w zamrażarkach ??? Edytowane 11 Listopada 2016 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Wiem że jakieś tam są, ale dawniej z kijem z bazarku do 200g zylka 0.40 i twisterem bez ogona jechalem i nie wracalem bez brania. Krotsze dluzsze bywalu 40tki bywaly 80tki .... a teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Myślę że tu jest tak naprawdę wiele czynników. Od miesiarzy po zmiany struktury gatunkowej, a po drodze kwestie rozmcia dołków, syf zrzucany z Przewozu, i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Syf chyba nie bo najlepsze wyniki notowałem gdy woda miała klasę czystości przydomowego szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dla odskoczni - Wisła w Krakowie http://krakow.wyborcza.pl/krakow/56,44425,18750110,galary-na-wisle,,1.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Coś tam nawet w tej naszej Wiśle jeszcze pływa http://jerkbait.pl/topic/67555-klenie-2016/page-33#entry2020853 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja dzisiaj 2 małe sandaczyki do 55cm na wobki Furmańskiego i 7kę J.Widły jeszcze przed zmrokiem, potem nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 U mnie dzisiaj lekcja pokory - od 6 do 9 bez kontaktu z rybą. Wisła niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja przed wczoraj wieczorem i dzisiaj rano po dwie h bez kontaktu z ryba. Okolice Niepołomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajsik Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Byłem w centrum od 14 do 17 jeden klenik ok 30 i dwa sandaczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Wczoraj dotarłem o zmroku na "swoją" główkę, a tu się okazało że ostatnia duża woda odcięta ją od brzegu.i było za późno na szukanie innego miejsca. Dzisiaj poszukam w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jak tam panowie stan Wisły w naszych rejonach?? Był ktoś dziś lub wczoraj?? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Panowie orientuje się ktoś jaka woda na Wiśle? Chciałem jutro wyskoczyć ale dziś przejeżdżałem przez Gorce i wszystkie potoki górskie w kolorze błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Na Niepołomickim odcinku w miare normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi