Iwan krk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Pepe którymi wodami konkretnie Stowarzyszenie zamierza się zajmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Piszcie więcej że dobrze robimy bo to daje kopa do działania Edytowane 20 Stycznia 2017 przez PePe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Pepe którymi wodami konkretnie Stowarzyszenie zamierza się zajmować?Na początku myśleliśmy tylko o Wiśle, ale widzimy że jest więcej do zrobienia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Na początku myśleliśmy tylko o Wiśle, ale widzimy że jest więcej do zrobienia !Dzięki za odpowiedź. Do zrobienia to w zasadzie jest wszystko na nowo .Byle nie przeszarżowac z zamiarami. Może lepiej na początek skupić się na jednym.Będę Wam gorąco kibicował a jak będą możliwości to i chętnie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Też w granicach możliwości i wolnego czasu jestem chętny do pomocy Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Panowie jesteście Super. Trzymajcie kciuki i wysyłacie Piotrowi (Pepe) pomysły na PW i mail. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Panowie podajcie może jakieś dane, żeby można było przekazać na Stowarzyszenie 1% podatku, może to nie wiele, ale jest nas tutaj troche. Pieniędzy w takiej organizacji nigdy za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Będziecie mi potrzebni w ochronie naszych wód, sami wszystkiego nie damy rady zrobić ! Czas na czyny, a nie ględzenie przed kompem Gratuluje i trzymam kciuki za powodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie jesteśmy organizacją pożytku publicznego, przynajmniej na razie i nie można przekazywać 1%. Ale darowizny owszem :-) na naszej stronie będą odpowiednie informację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ale chyba możecie starać się o dotacje z UE na ochronę środowiska.Realne potrzeby to 80 etatów, oddział z psami, i śmigłowiec. Wiem że fantastyka. Jakkolwiek coś mogą rzucić, niech się na coś przyda Eurosowiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ale chyba możecie starać się o dotacje z UE na ochronę środowiska.Realne potrzeby to 80 etatów, oddział z psami, i śmigłowiec. Wiem że fantastyka. Jakkolwiek coś mogą rzucić, niech się na coś przyda Eurosowiet. Super inicjatywa. Na początek może dron wystarczy ... tylko jakoś do niego jeszcze paralizator zamontować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Czytając co okręg krakowski ma do zaoferowania wędkarza na ten rok trza być przygotowanym ze wiekszosc ludzi przeniesie sie właśnie na wisle bo tylko prawie ona nam zostanie , także bedzie co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zacna inicjatywa PePe. Jakiego rodzaju pomocy można Wam udzielić? Jak się zaangazować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dron to wcale nie jest głupi pomysł , nawet nie zakup co dogadanie kogoś kto ma i się tym bawi, choćby ornitologa, albo myśliwych. Jeden na ekranie szuka swoich ptaszków, drugi kłusoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Będziemy na bieżąco informować na naszej stronie jak możecie nam pomóc. Strona powinna wystartować za około dwa tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 jak trzeba to pomogę. Kontakt priv, poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dron to wcale nie jest głupi pomysł , nawet nie zakup co dogadanie kogoś kto ma i się tym bawi, choćby ornitologa, albo myśliwych. Jeden na ekranie szuka swoich ptaszków, drugi kłusoli.nie znam się na tym sprzęcie ale czytałem, nawet chyba na tym forum, że badali dronem międzybrodzie żywieckie w poszukiwaniu kłusujących na bolenie i się to sprawdziło ... po szybkim rozpoznaniu na taką zabawkę trzeba pewnie kilka tyś wydać żeby zasieg i czas pracy był zadowalający ... do tego te wszystkie strefy gdzie można, a gdzie nie wolno latać ... trzeba by kogoś kto się na tym zna - jeśli byłoby zainteresowanie ze strony stowarzyszenia to mogę zrobić rozpoznanie w temacie ... chyba że znajdzie się ktoś bardziej ogarnięty w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W sprawie drona być może mógłbym coś pomóc. Priv proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Łaziłem dzisiaj po krzakach i robiłem fotki, przepędzałem kormorany i szukałem kłusoli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Przyda się wsparcie Naszej Królowej bo choć broni się dzielnie to z roku na rok słabsze wyniki.Pepe co do kormoranów to namierzyć ich gniazda i póki się jeszcze nie wyklują mali rybo-żercy to pozrzucać gniazda zawsze to ich mniej będzie w kolejnym sezonie.Jakiś legalny odstrzał? Może jest jakiś myśliwy wędkarz. Ja osobiście mogę poskakać po drzewach jak tylko będzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) No panowie, ale bez takich na forum publicznym, to mimo wszystko aktualnie zwierzęta chronione Legalny odstrzał o ile wiem jest możliwy wyłącznie w przypadku kolonii kormoranów zagrażających stawom hodowlanym. Poza tym u nas kormorany póki co chyba jeszcze nie prowadzą lęgów, tylko zimują. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez aldebaran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Mysliwy wedkarz sie znajdzie i to nie jeden, tylko jeszcze kto musi zezwolenie na odstrzal wydac :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) aldebaran, on 23 Jan 2017 - 21:18, said:aldebaran, on 23 Jan 2017 - 21:18, said: Poza tym u nas kormorany póki co chyba jeszcze nie prowadzą lęgów, tylko zimują. Nocośpan??? U nas gniazdują i to na całego!Na zdjęciach Jezioro Drawsko.Nad Wisłą też gniazdują. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez pezet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 U nas gniazdują i to na całego!Na zdjęciach Jezioro Drawsko.Nad Wisłą też gniazdują. Nie zrozumieliśmy się.Nie mówię, że nie gniazdują w Polsce, ale że nie gniazdują w południowej Polsce, czyli w okolicach Krakowa między innymi (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo). Kolonie lęgowe na wybrzeżu i na północy to wiadoma rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Aha.A ktoś tu pisał o gniazdach u ujścia Skawinki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi