Iwan krk Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dziś koło południa sprawdzałem temp. na pradniku- 6,5*C, powoli się czyści, ale nadal kawa.Na podstawie dotychczasowych pomiarów obstawiam, że dłubnia będzie miała około 8-9*C.Robert ksywka "termometr" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ryby łówcie a nie temperaturę mierzycie;) Jak płynie błoto dobre wyniki miałem na ujściach czystszych dopływów i wybierałem jak najwyższe odcinki rzek, dopływy lub poniżej zbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 "Dopływy" tych rzek to głównie rury z szamb - tam trudno o rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Moje doświadczenie mówi co innego... ale nie będę Cię na siłę przekonywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dobra dobra, czekamy na pierwsze zdjęcia.Sądzę, że pstrągi, które warto pokazywać, to takie ponad 50 cm A ja się jutro na tydzień wybieram do Zamościa, z zamiarem spenetrowania Wieprza ( ), a tam woda jeszcze większa niż w naszych siurkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Daj znać jak wyniki. W tamtych rejonach łowiłem tylko na Bystrej i Bystrzycy. Ładne rzeki i chłopaki o nie dbają.Połamania kija. O zdjęcie z 5 z przodu poza Rabą będzie ciężko, ale forumowe jak najbardziej w zasięgu ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Robert ksywka "termometr" Termoman.:-) Nad wode zaglądam codziennie, to przy okazji robie pomiary, w ramach badań poznawczych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Termoman.:-)Nad wode zaglądam codziennie, to przy okazji robie pomiary, w ramach badań poznawczych.Termonator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2r Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ja dzisiaj zero kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ja dzisiaj zero kontaktu.Proponuje szepnąć partnerce kilka ciepłych słów .....może się uda- trzymam kciuki [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 r2r brak kontaktu, pezet chce penetrować wieprza, sami zboczeńcy:-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2r Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Gobio Gobio: sprawdziłem i upewniłem się że to jest temat o rybach a nie Rocco invades Poland ,Reszta towarzystwa pewnie łowią pstruchy non stop i się nie chwalą Edytowane 26 Lutego 2017 przez r2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Powariowali przez te ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Byłem dziś nad Prądnikiem, zobaczyć "słynny" jaz koło Dworku.Faktycznie - obrazek dramatyczny. Dopełniają go jeszcze sterty śmieci i butelek w wodzie.A wystarczyłoby przebić w nim metrowej szerokości przepust i już ryby mogłyby płynąć na tarło na Ojcowiznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A rybki sie juz na prądniku ruszyły,i czy widac drobnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Wracając znad wody widziałem Rudawę i woda do łowienia. By nie było niedomówień woda nad którą byłem 31 st C i bardzo przejrzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 He he. Są ale jest ile jest ale jak się juz wypracuje cos ponad standard to jaka radocha! Myślałem raczej o feederku, tak dla rekreacji posiedzieć bez jakiegoś wcześniejszego sypania lub leciutki spinning popróbować sie z jaźkami. Pytam bo z informacji zebranych nad wodą wygląda na to ze Wisła troche później budzi się do życia.Dzieki za infoZ feederem spokojnie połowie, ale nie to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Z feederem spokojnie połowie, ale nie to forum. to ze ktoś czasami łowi na feederki wcale nie znaczy , ze pomylił forum zdarza sie troche wyrozumiałości panowie Edytowane 26 Lutego 2017 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A Prądnik ma już jakiś sensowny kolor? Czy dalej błoto płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dziś przejezdzając al.29 listopada rzuciłem okiem na prądnik. Błota niema, ale woda jeszcze brudnawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W mieście chyba zawsze jest gorsza niż wyżej. Może od parku w górę już jest sensowna do porzucania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Byłem, widziałem. Pogoda super, wiosenna temperatura i słoneczko. Niestety ryby bez zmian, nie miałem nawet puknięcia ani wyjścia. Widziałem tylko jedną rybę - w Sudole Ogólnie woda się czyści, ale dalej jest brudnawa, przejrzysta na może 15 cm max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2r Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pogoda dzisiaj super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dzis zaliczyłem wypad na Dłubnie. Woda idealna do łowienia, zielonkawa. Pomimo ocieplenia, nadal zero ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 No i w końcu się potwierdzi ze ryb juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi