Damian89 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jak wyniki?Wynik był taki że zamiast szumu wody z rana był szum w głowie po sobocie i wpatrywanie się w starannie przygotowane wędzisko, torbę z zestawem woblerów za 2-ie stówki specjalnie zakupionych na wypad, nawet filcoki kupiłem... mapę odcinka wydrukowałem... ale lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Po co Ci mapa odcinka?Nie ma co narzekać, znaczy impreza się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Jak wyniki? Coś tam bierze Jak na dwie godziny łowienia to nie narzekam http://jerkbait.pl/topic/86858-klenie-2017/page-3#entry2122104http://jerkbait.pl/topic/87180-jazie-2017/#entry2122105 Edytowane 26 Marca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Gratulacje szczególnie pb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian89 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Po co Ci mapa odcinka?Nie ma co narzekać, znaczy impreza się udała.Koleś wyskoczył że 30 wyskoczyło i nie dało się. Mapka, dobra rzecz. Zdjęcie satelitarne odcinka który mnie interesuje wraz z infrastrukturą dróg, miejsce gdzie można zostawić samochód w mirę blisko wody, jednym słowem wszystko na przysłowiowy " tip top". Ostatnio nabiłem trochę kilometrów przez całkowitą nie wiedzę stąd takie przygotowania a szkoda tracić czas na jazdę skoro można go spędzić na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Gratulacje szczególnie pb. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Coś tam bierze Jak na dwie godziny łowienia to nie narzekam A są już jako tako aktywne klenie / jazie na Wiśle, czy to takie ewenementy się trafiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) A są już jako tako aktywne klenie / jazie na Wiśle, czy to takie ewenementy się trafiły? Na powierzchni nie widziałem aktywności ryb. Jednak brania były pewne i zdecydowane bez żadnego podskubywania. Tyle mogę stwierdzić po dwóch godzinach nad Wisłą Edytowane 27 Marca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Chodzi ktoś za klenio-jaziami?Byłem wczoraj 3 godziny, woda fajna wysoka ale w miarę czysta, zamiast jazi były leszcze na paprochy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Przeszedłem się dzisiaj z muchówką wzdłuż Rudawy i chwilę na wiśle. Super pogoda, piękne słoneczko (aż mi ręce spiekło), fajna lekko trącona woda, sporo owadów itp. niestety, kompletny brak aktywności ryb. Przez prawie 4 godziny nie widziałem nawet pół małego klenika, których w sezonie na Rudawie są przecież tysiące. Szkoda, trzeba jednak jeszcze poczekać aż się to rozkręci. Ale tydzień, dwa takiej pogody i może będzie już sensowna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 4h biczowania Skawinki w okolicy mostu obwodnicy. Jedno branie, rybka niestety spadla. Cieszy, natomiast, widok dużych ławic drobnicy pląsającej pod powierzchnią wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam, powiedzcie no mi czy na miejskim odcinku - tj od Grunwaldzkiego w stronę Galerii Kazimierz da się połapać okonie czy raczej słabo tam z nimi? Ew jakie inne odcinki Wisły i inne rzeki, zbiorniki w Krk i okolicy polecacie? dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Znajomi łowią, ale ja jakoś nigdy nie miałem tam do nich szczęścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja byłem na 2godz. w niedzielę tydzień temu i na Wisełce 1 czterdziestaczek kleń i 1 odprowadzenie, w tą niedziele na Dunajcu i nic, martwa woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 4h biczowania Skawinki w okolicy mostu obwodnicy. Jedno branie, rybka niestety spadla. Cieszy, natomiast, widok dużych ławic drobnicy pląsającej pod powierzchnią wody.Czyli to Ciebie moja żona widziała wczoraj podczas spaceru Bo aż do mnie zadzwoniła mówiąc, że koło obwodnicy jakiś Pan stoi przy brzegu w wodzie i tak ciągle zarzuca i zwija A jaka rybka Ci się spięła i co za drobnica pływała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Obstawiam klenia, branie na wobka ze dśrodka rzeki. A drobnica wyglądała mi na klenie i ukleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ew jakie inne odcinki Wisły i inne rzeki, zbiorniki w Krk i okolicy polecacie? dzięki i pozdrawiam!Ciężko będzie. W krk o tej porze roku to na pewniaka można wyskoczyć tylko za pstrążkiem. Z okoniem słabo. W zeszłym roku łaziłem z dropem po przylasku i jedyne co biło to 30cm szczupaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerk2 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na Wiśle w okolicach Grabia idzie polowic ladne klenie i jazie. Wczoraj 2 godzinki 7ryb + 2 spięte. Jakby ktos chcial sie umowic na wspolny wypad to jestem chetny pokazac pare miejscowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerk2 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na Wiśle w okolicach Grabia idzie polowic ladne klenie i jazie. Wczoraj 2 godzinki 7ryb + 2 spięte. Jakby ktos chcial sie umowic na wspolny wypad to jestem chetny pokazac pare miejscowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Lepiej nie pokazuj miejscowek, bo niedlugo nie bedziesz mial gdzie na ryby wyjsc ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerk2 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Po części masz racje Trzeba wiedzieć komu zdradzić taką miejscówkę. Bo dziś to coraz mniej wędkarzy, którzy dbają o rybostan A później płaczą, że nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nawet jak nie biora, ale zobacza ze ryby lowisz lub sami cos zlowia, to sie zaczynaja pielgrzymki z kolegami :-P znam z autopsji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na Wiśle w okolicach Grabia idzie polowic ladne klenie i jazie. Wczoraj 2 godzinki 7ryb + 2 spięte. Jakby ktos chcial sie umowic na wspolny wypad to jestem chetny pokazac pare miejscowek. To masz zajeb.stą miejscówkę bo ja też byłem wczoraj i gdzie nie rzuciłem tam leszcze.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba226 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ochrona Wisly bez zarybien jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba226 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Lowie na odcinku krakowskim ponad 20 lat,ryb nigdy nie zabieralem od 2010r jest pustynia,wiec co tu chronic,bez zarybien rzeka sama sie nie odrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi