Iwan krk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) . Edytowane 30 Marca 2017 przez Iwan krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerk2 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 @seba226 zgadzam sie z Tobą w stu procentach Dziadki siedzą z gruntem i wszystko w łeb Takich to za jaja wieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 ale gadacie głupoty z bezrybnymi odcinakmi rzek i pustych jeziorach hahahahahaha pamietam jak z 5 lat temu na jerku pojawiła sie informacja o zatruciu rzeki i jeziora. Wcześniej każdy pisał " dno pustynia studnia same ukleje wyjedłi wyłowili " i co ? przyszła przyducha na tej rzeczce jak i jeziorze. W rzece było widać setki brzan, pieknych pstrągów sczupaki klenie itpw jeziorze padłe sumy po 40 kg sandacze po 10 kg a szczupaków było jak płoci bolenie liny leszcze ilości fabryczne i każdy " o jezu jaki piekny rybny zbiornik poszedł sie jebać" hahahahahah " ale była rybna rzeczka szkoda jej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 ale gadacie głupoty z bezrybnymi odcinakmi rzek i pustych jeziorach hahahahahaha przykład nietrafiony, choć może być prawdziwy.Jest wiele metod pośrednich i bezpośrednich wskazujących stan rybności wody. I wszystkie potwierdzają drastyczny spadek pogłowia - głównie drapieżników - praktycznie w każdej polskiej wodzie.Z wielu opinii można wywnioskować że prawdziwa katastrofa nastąpiła 3 lata temu i trwa do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Wie ktoś może jakiej własności jest ten staw przy działkach w okolicy ujścia Wilgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Byłem dzisiaj dwie godzinki pod mostem przy Klasztornej .Jedno podbicie 6 gum zostawionych .Od bladego świtu nie było ani jednego ataku drapieżnika na wodzie ...Kto poleci jakąś fajną miejscówkę pod gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wczoraj zarybianie pstrągiem potokowym 8-10 tys sztuk będzie co łowić za kilka sezonów Zdzichu nasz członek Stowarzyszenia http://mowis.org/ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam. PodpowiedzCię gdzie warto się wybrać w Krakowie i okolicach (tak do 50km) na 1 dzień (może być kilka miejsc ) . Nie mam karty całorocznej (brak czasu ) takze jadę na 1 dniowych . Cel ;okon ew Białoryb ew pstrąg na ul. Przylasek ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Pepe - gratulacje, ale czemu po fakcie? Chętnie bym pomógł w jakiejś "akcji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wczoraj zarybianie pstrągiem potokowym 8-10 tys sztuk będzie co łowić za kilka sezonów Zdzichu nasz członek Stowarzyszenia http://mowis.org/PePe jakie rzeczki zarybialiście ? Jeśli oczywiście to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wilga, Skawinka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tak Wilga, Skawinka....Tak mi się właśnie wydawało, że kilka zdjęć jest ze Skawinki. Ale widzę tam chyba też Harbutówkę. A czy do Cedronu i Głogoczówki też coś było wpuszczane ? I czy było to zarybienie związkowe (o czym było na stronie PZW Kraków) czy też jakieś inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Patrząc na kubły do roznoszenia ryb, wnioskuję, że to zarybienie PZW. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIROY Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zarybienie PZW Okręg Krakow z pomocą kolegow koła Soda nic nie wiem o jakims Stowarzyszeniu moze wedkarze podziemni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No tak zarybienia z okręgu tak jak pisałem na PW bardziej zainteresowanym ,a nasz członek stowarzyszenia Zdzichu pomagał tak jak jest opisane na fb.A Ty LIROY nie wykorzystuj mojego nazwiska do zakładania nicka na jerku bo napisze zaraz dokładnie jak się nazywasz ile masz lat i wstawię Twoje zdjęcie. Z sody pomagał kolega Darek, pozdrawiam go serdecznie bo równy z niego chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIROY Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kolego po pierwsze nawet Cie nie znam z nazwiska i nie strasz mnie mysle ze administrator strony powinien zareagowac na jakies grozby pozdrawiam i powodzenia na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzisiaj rano 2 godzinki na Rudawie.Pogoda idealna, woda czysta (malutka!!).Kolejne ZERO ryb, brań, wyjść...Trochę później poobserwowałem wodę w różnych miejscach i żadnych oznak życia. Ani pstrągów, ani drobnicy, ani... kiełży, których zawsze było sporo przy brzegu. Kolejny raz bez kontaktu z rybą - nawet wzrokowego. Pomyślałem, że może ze mną coś nie-tak?Ale przez 30 lat było 'tak', a teraz nagle się odmieniło?W zeszłym roku na wiosnę, każde krótkie wyjście nad Rudawę, Prądnik czy Dłubnię, to było kilka-kilkanaście ryb.W tym roku nawet jednego kontaktu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A Rudawa gorska czy nizinnna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 górska - okolice Zabierzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 u mnie to samo, byłem trzy razy - bez kontaktu. Zero życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ja w niedziele na otwarcie sezonu świnka na 50 cm - szkoda, że w okresie ochronnym. Do tego 3 klenie, 1 przyłów szczupaka i 1 obcinka wobka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Był ktoś na Bagrach w poszukiwaniach okonia ? Ew Białorybu nq spinn ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ja w niedziele na otwarcie sezonu świnka na 50 cm - szkoda, że w okresie ochronnym. Do tego 3 klenie, 1 przyłów szczupaka i 1 obcinka wobka.Na Rudawie czy Prądniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzisiaj Białucha przez cały dzień. Bardzo dużo brań i ryb ale wszystko małe. Woda niska i czysta. Ryby po dołkach ale z nurtowych płycizn też były brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na Rudawie czy Prądniku? W3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi