aldebaran Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Czy mógł by mi ktoś polecić jakieś miejsca w Krakowie i okolicach do których bez problemów można dojechać mpk a przy okazji liczyć chociaż by na jakiekolwiek branie ? Na wszystkie krakowskie rzeki można dojechać mpk i na każdej można liczyć na branie A prognozy to pyta totalna, myślałem że już będzie można wyglądać wiosny i zacznie się jakieś sensowne łowienie, a z tego co widzę to w ogóle się na to nie zanosi.. Edytowane 20 Lutego 2018 przez aldebaran 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Imo dobrze ze mroźno. Lepiej teraz niz w kwietniu ... A i szansa ze robactwa mniej bedzie tez jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Minus jest tylko taki ze nie ubiorę dzisiaj śpiochów bo buty do brodzenia zamarzly w bagażniku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja wczoraj tez byłem, temperatura na początku łowienia -5.Ryba nieaktywna, przyklejona do dna. Wydłubałem jednego koło 25cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Ja wczoraj 10-11 godzina 7 ryb (1miarka) 1 spad i 3 pstryki. Brania w rynnach z wolnym uciągiem.Dzisiaj łowilismy we dwóch od 8-30 do 9.45 w sumie 5 brań, 2 ryby (jedna miarka) spotkaliśmy jeszcze jednego wędkarza,ale wtedy był bez brania. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja wczoraj 10-11 godzina 7 ryb (1miarka) 1 spad i 3 pstryki. Brania w rynnach z wolnym uciągiem.Dzisiaj łowilismy we dwóch od 8-30 do 9.45 w sumie 5 brań, 2 ryby (jedna miarka) spotkaliśmy jeszcze jednego wędkarza,ale wtedy był bez brania.Zazdroszczę.... Móc w tygodniu wyjść na ryby Marzenie ściętej głowy w moim przypadku Dopiero po zmianie czasu będzie lepiej.... Na co te rybki Adrianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Wczoraj i dzisiaj jigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Mam sprzęt w aucie wiec jak jestem w okolicy rzeki to macham czy to pstrągowa woda czy Wisła czy jezioro Chociaż zazwyczaj są to krótkie wypady Edytowane 21 Lutego 2018 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A ja pracując w biurze od 7 do 15 i jadąc potem po córkę do żłobka jestem w domu ok.16:00. Zjem obiad i jest ciemno Więc wypatruję zmiany czasu niczym kania dżdżu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) To jedź przed obiadem. Dzień już coraz dłuższy więcej opcji jak ma się sztywny grafik. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Czesc. Pytanie od kolegi . Jakie Krakowskie koło organizuje najwięcej zawodów spnningowych . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mróz robi swoje, Prądnik miejscami pomarznięty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WędkarzKRK Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Podobno Zwierzyniec jest mocno sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Taaa... Najbardziej sportowa jest piwnica i zarząd. Ale próbować gdzieś trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Kolego JOKER... teraz się zorientowałem że masz w lokalizacji Niepołomice Może, jak odpuści syberyjska aura to uskutecznimy jakieś zapoznawcze wędkowanie na Wisełce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Zwierzyniec jest mocno sportowe Czuć ta sportowa atmosferę jak wchodzisz do koła .Wali sportem i setą .I ten "miły sympatyczny" grubas , któremu wszystko przeszkadza .Jeśli ktoś chce poczuć lata 80 zapraszamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ok dzięki . Napiszę mu ,że zwierzyniec niech odpuści . W takim razie które organizuje zawody spinningowe , nie wali setą , nie jest w piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 ja pamiętam, jak koło "Z" było w piwnicy na Lea.Skisły odór fajek i dymy snujące się pod powałą.Ale to było z 30 lat temu.Myślałem, że czasy się zmieniły, ale z tego co piszecie, to chyba tylko piwnica zmieniła adres, a reszta została po staremu.Tak jak w CAŁYM PZW... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Im bardziej zamarznięty, tym lepiej, kormorany nie dojadą potokowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 W takim razie które organizuje zawody spinningowe , nie wali setą , nie jest w piwnicy?Koło Soda na Zakopiańskiej nie jest w piwnicy i nie śmierdzi a nawet lepiej bo jest w domu kultury Solvay, ale nie wiem jak u nich z zawodami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Są jakieś plusy, wodery wreszcie wyschną, i trochę much i jigów będzie można dokręcić. Ryba troszkę odpocznie i po weekendzie można znowu powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Warunki do łowienia poziom hardcore???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Na łańcuch łowiłeś??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Kulę wodną ???? Edytowane 27 Lutego 2018 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruntownik93 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Witam, dzisiaj w okolicach mostu w nowym brzesku spotkalem taki oto widok, niestety nie zrobiłem z drugiej strony zdjecia- ryba nie miała oka i była rozwalona i troche wyjedzona w okolicach skrzeli. Jak myślicie czyja to sprawka? dodam tylko ze rybka miała około 40cm bo zdjęcie jak to zdjęcie nie zawsze okazuje realia Edytowane 4 Marca 2018 przez Gruntownik93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi