Mutti92 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jadę jutro porzeźbić na jakiś siurek troszkę na północ od Krakowa, zobaczymy.. [emoji6] Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzikon Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja też jutro lub w Niedzielę sprawdzę Dlubnie w okolicy Zeslawic. Był ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ostatnio? Sezon od dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esioslaw Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam???? sezon rozpoczęty na Szreniawie . Trzy pstrągi prawie że pod wymiar w tym jeden drasniety przez wydre ogolnie bez szału. Liczyłem na jakiś wymiar. Kormorany spod nosa uciekły mi ???? wodą bardzo niska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutti92 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja rozpocząłem na Dłubni. Ilościowo ok bo 7 kropków, drugie tyle spięte i sporo wyjść. W Wysocicach woda kryształ, raczej płytka, za to poniżej Iwanowic już znacznie brudniejsza, ale śmiało do łowienia. Szkoda tylko że żaden nie załapał się na forumowe minimum, wiedziałem że z wielkością będzie ciężko, ale człowiek się łudził.. [emoji854] Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Cześć Mutti, jakiej wielkości rybki miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutti92 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Największą ok 25cm i jedna ze spiętych może pod 30, reszta niestety podstawówka nawet po 15cm. Smutne. Co prawda Dłubnie znam bardzo słabo więc nie mam pojęcia czy pływa tam coś większego. Jednak z rozmów z innymi podejrzewam, że takie kropki jakie złapałem to standard. Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Ooo, to całkiem nieźle, bo mój największy z Dłubni z zeszłego roku miał może z 15 cm A był ktoś na spacerze nad Prądnikiem? Edytowane 2 Lutego 2019 przez pezet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tak, woda do łowienia, brały takie po 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 To i tak lepsze wyniki mieliście niż znajomi na Dunajcu, bo na kilkanaście osób nie było żadnego pstrąga ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Pepe, znajomi łowili na muchę czy na spinning? Na jakim odcinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Z tego co wiem to wszyscy spinning na odcinkach Sromowce - Krościenko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larss1 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ja byłem wczoraj na Dłubni zaraz powyżej Zesławic. Dwa kontakty z rybą - jeden spięty maluch pod nogami, drugi nawet się nie pokazał pod powierzchnią więc nie wiem co:-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Potwierdzam, dunajec lipa, byliśmy na otwarciu. Przez dwa dni o czterech rybach słyszeliśmy na ok 15-20 ludzi.Był ktoś nad rudawą? Byłem wczoraj na odcinku noo-kill ale bez kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wczoraj Raba w Dobczycach i Gdowie na zero. Spotkani wędkarze podobnie. Rudawa w tygodniu też na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Byłem w zeszłą niedzielę na Wisełce z UL i na robaki Pawła Nowaka połowiłem fajnie białorybu, zabawa była zwłaszcza że od miesiąca nie trzymałem wędki w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kleniki też były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Właśnie wróciłem...Przeszedłem wzdłuż Prądnika 2x5 km, od Korzkwii do Ojcowa, na odcinku zamkniętym dla wędkarzy, zaglądając w kilkadziesiąt miejsc, zatrzymując się na każdym mostku. Obraz tragedii - ANI JEDNEJ, absolutnie żadnej ryby!Ani pstrągów, ani żadnego innego gatunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Ładny spacer Edytowane 9 Lutego 2019 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kleni nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Przegłosowaliśmy dzisiaj na zebraniu w Krzeszowicach trzy wnioski do ZO. Całoroczny zakaz zabierania potokowców. Zrobienie "no-killa" na Cholerzynie. Zrobienie całorocznych kilometrowych odcinków "no-kill" na Wiśle poniżej progów: Łączany, Kościuszko, Dąbie, Przewóz. W kole przeszło to bez problemu. Spróbujcie to przegłosować w swoich kołach. W okręgu są ludzie którzy popierają ten kierunek tylko muszą czuć presję kół. Kropla kruszy skałę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Adrian Tałocha, on 09 Feb 2019 - 14:44, said:Ładny spacerNawet mnie nie denerwuj W górę szedłem w grząskim śniegu, wracałem już asfaltem, ale miałem serdecznie dość @GBP - w Cholerzynie cos się dzieje? Bo od znajomego słyszałem, że tam śmietnik i gruzowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kawałek brzegu faktycznie tak wygląda. Reszta piasek i trzcinki. Byłem tam kilka razy w zeszłym roku. Trafiłem kilka krótkich szczupaczków i sumka pod metr. Zrobić tam coś jak K3 i było by super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Piękny dzień na ryby. Ja właśnie dzisiaj otworzyłem Wisłę. Jeden przylowiony boleń i pierwsza kontrola psr. Pozdro dla panów. Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ja dzisiaj otworzyłem sezon pstrągowy na jednym z podkrakowskich ciurków, sporo młodzieży i dwie rybki w okolicach wymiaru. Robakopodobne gumki i jigi rządziły Czuć już wiosnę w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi